Aandacht

Aandacht voor u

Aandacht staat centraal in de werkwijze van Leo op het werk!. Leo ziet zichzelf als partner, wij denken graag met u mee op alle fronten. Wij verzorgen niet alleen de catering, maar kunnen ook borrels verzorgen voor bijvoorbeeld een jubileum. Ook de automaten en vergaderservice kunnen wij voor onze rekening nemen. Een partnerschap tussen Leo op het werk! en uw bedrijf betekent dat we altijd voor u klaarstaan en uw doelstellingen onze doelstellingen worden!

Aandacht voor de teamleden

Onze teamleden mogen van Leo maximale support verwachten, om er voor te zorgen dat zij gast- en servicegerichtheid in alle facetten weten uit te dragen. Ook onze teamleden denken mee: hoe kan het beter, wat werkt wel, wat niet? Deze proactieve houding zorgt tevens voor een grote betrokkenheid binnen ons team. Klantvriendelijkheid, servicegerichtheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en meedenken staan voorop: wij zorgen als frisse cateraar voor een adequate dienstverlening.
Naast de betrokkenheid van het team leggen wij de nadruk op persoonlijke aandacht. Dit doen wij op verschillende manieren: een boodschappentas als stimulans, e-learning opleidingen, een kaart en bloemen bij verjaardagen en contact op regelmatige basis. Mensen werken graag bij Leo op het werk!, en dat blijven ze doen: ons teamledenbestand is stabiel. Dat komt door onze bijzondere personeelsaanpak. We hebben een rotsvast vertrouwen in de werking van positieve signalen die de persoonlijke betrokkenheid vergroten. Bekijk hier het filmfragment Aandacht waarin Monique van Ee uitlegt hoe Leo's team enthousiast blijft!

Aandacht voor de gasten

Onze teamleden zullen op hun buurt de aandacht laten voelen aan hun gasten, elke dag weer! De Leo op het werk!-teamleden zijn professionele en enthousiaste mensen met een hart voor gastvrijheid en gezelligheid. Zij maken uiteindelijk het verschil op uw locatie: met gevoel voor service en met de passie om iedere dag een gezellige en lekkere lunch te verzorgen. Klantvriendelijkheid staat daarbij als vanzelfsprekend voorop. Het Leo op het werk!-team staat klaar om ook voor uw organisatie de juiste cateringmatch te zoeken en elke dag een gezellige en (h)eerlijke lunch te verzorgen.

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube