Voeding

Verse producten

Vers brood, vleeswaren en kaassoorten zijn de belangrijkste basis voor een goede lunch. Lekker en zeer betaalbaar! We willen u daarnaast graag verrassen met een mooi, vernieuwend, gezond en variërend aanbod waarbij de vers beleving centraal staat. Dagelijks wisselend en altijd verrassend! Denk hierbij aan vers geperste sappen, smoothies, yoghurtshakes, boerensandwiches, maar ook aan heerlijke maaltijdsalades. De producten worden vers of gedeeltelijk bereid ingekocht, waarna er in ons restaurant de laatste hand aan wordt gelegd. Alle verse ingrediënten liggen in het zicht waardoor het buffet er altijd zeer aantrekkelijk en goed gevuld uitziet.

Gezonde voeding

De uiteindelijke beslissing ligt natuurlijk bij de lunchgebruiker, maar wij stimuleren graag een gezonde voedingskeuze. Dat betekent dat ons gezond beleid een voorlichtend karakter heeft. Onze inspanningen hierin vormen dan ook een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering, met als resultaat: een gunstig prijsbeleid en diverse acties voor gezonde voeding. Leo zorgt altijd voor een ruime keus aan gezonde en lekkere producten: vers bruin brood, frisse salades, soep, vers fruit, jus d’orange... ga zo maar door! Op deze wijze maakt Leo het de lunchgebruiker makkelijk!

Een gevarieerd, uitgebalanceerd en gezond assortiment. Dát is wat Leo het liefst op tafel zet. We nodigen u graag uit om het zelf eens te ervaren en te proeven. We vertellen u dan ook graag meer over onze keukengeheimen, hoe u gezond kunt eten en bewust kunt kiezen. Maar...het allerbelangrijkste geheim kunnen we nu al wel verklappen: bij ons begint het allemaal bij liefde voor lekker eten. Dat is het belangrijkste ingrediënt van onze keuken.

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube