NIEUWE LUNCHLOCATIE:
RABOBANK NOORDOOSTPOLDER-URK!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06-02-2018 - Dankbaar, blij en trots! Dat zijn eigenlijk wel de drie woorden die het beste omschrijven hoe Leo zich voelt vandaag. Mochten wij begin januari het jaar direct al van start gaan met een nieuwe lunchlocatie Baker Hughes in Delft, vandaag mogen we alweer heuglijk nieuws de wereld in sturen over de eerste operationele dag van alweer een nieuwe lunchlocatie.

Dit keer is het Rabobank Noordoostpolder-Urk.

Deze bank, die eigenlijk een coöperatie is, geen aandeelhouders kent maar leden, opereert nét ietsje anders dan andere banken. Leden denken mee en de focus bij de Rabobank ligt voornamelijk op lokaal ondernemen. Dat klinkt Leo, met diezelfde voorliefde voor lokaal ondernemerschap, natuurlijk als muziek in de oren en we voelen ons dan ook als een vis in het water.


Onder het motto: "Samen bereik je meer dan alleen" is Rabobank Noordoostpolder-Urk een begrip in de regio. En voor díe bank mag Leo vanaf nu dus zijn passie en liefde voor een duurzame, gezonde en kwalitatief hoogstaande lunch dagelijks bewijzen!

Rabobank Noordoostpolder-Urk is een groep goed op elkaar ingespeelde teamleden, bestaande uit meer dan 50 man (m/v)…

Rabobank Maandstart

De dag begon gisteren met een ontbijtsessie, ze noemen dat daar de "Rabobank Maandstart", een geweldig initiatief overigens, waarbij uit de enthousiaste reacties al snel duidelijk werd dat wat Leo te bieden had zeer in de smaak viel bij de Rabobank-teamleden. Dat is niet in de laatste plaats te danken aan de bevlogenheid van ons kersverse representatieve Leo-teamlid Guido Kolstee, die, zelfs nog voor hij officieel bij Leo in dienst kwam zijn collega's al verraste met zijn passie en liefde voor het vak door zeer actief zijn bijdragen te leveren op Leo's interne digitale kennisforum.

En dát is nou nét wat we bij Leo zo waarderen in onze teamleden: De passie en bevlogenheid! Dat nét ietsjes meer geven dan er gevraagd wordt. Het initiatief nemen. Kortom: Ondernemerschap: Daar is dat woord weer. De combinatie Guido en Rabobank lijkt dan ook een schot in de roos.

Keuzevrijheid

Het menu bestond gisteren onder andere uit een verse huisgemaakte broccolisoep, een saladebar met een ruime keus uit verse salades en als klap op de vuurpijl Turks brood met Kipfilet, Pesto en zongedroogde tomaatjes. Uiteraard gold ook hier Leo's algemene visie dat er, los daarvan ook een ruim assortiment aan losse items aanwezig moet zijn. Keuzevrijheid dus: Of het nu gaat om een heuse "DeLuxe" lunch of dat simpele broodje hagelslag; bij Leo tref je het allebei aan.

Wijze woorden

Guido deed het natuurlijk niet allemaal alleen; zoals hij zelf zegt staat er altijd een heel team ervaren mensen klaar bij Leo om díe ondersteuning te geven daar waar nodig. En dat sluit weer mooi aan bij het motto van Rabobank: "Samen bereik je meer dan alleen". Wijze woorden van onze nieuwe opdrachtgever die zeker ook voor Leo van toepassing is!

Ondertussen "pakte" we ook nog even een leuke banquetingactiviteit mee: we mochten namelijk direct een vergaderlunch verzorgen! Geweldig!

Rabobank Noordoostpolder-Urk en Leo: Wij denken dat het een prachtcombinatie is en hebben veel vertrouwen in een langdurige en hechte band. Rabobank Noordoostpolder-Urk: Wij danken jullie voor het vertrouwen in Leo. We gaan er zeker wat moois van maken!

--------------------------------

Zou Leo op het werk! wellicht ook kunnen passen binnen jouw organisatie?
Kijk dan eens [hier] of neem direct contact met ons op: 023-8100105 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je op de hoogte gehouden worden van Leo op het werk?
Je kunt je nu inschrijven voor onze mailinglist via onderstaande button:

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube