LOCATIE #3 IN 2018:
BOOM UITGEVERS AMSTERDAM!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

12-02-2018 - Het geluk voor Leo lijkt niet op te kunnen in 2018. Vorige week mochten we Rabobank Noordoostpolder-Urk nog begroeten als nieuwe Leo-lunchlocatie, vlak nadat we in januari al bij Baker Hughes in Delft mochten aanschuiven.

Nu hebben we alweer een derde opstart achter de rug. Vanaf vandaag mogen we namelijk vol trots, blijdschap en dankbaarheid zeggen dat we de huiscateraar zijn bij Boom uitgevers in Amsterdam.

Een breed assortiment

Gevestigd op de Prinsengracht, in een schitterend en typerend Amsterdams grachtenpand is Boom uitgevers Amsterdam dag in dag uit in de weer om non-fictie materiaal uit te geven dat zich richt op verschillende onderwerpen en markten. Zij voeren een breed aanbod waarmee consumenten, professionals, studenten en docenten bediend worden in verschillende werkvelden en vakgebieden.

We zeggen materiaal, want het zijn beslist niet alleen boeken. Nee ook tijdschriften in druk, maar zeker ook digitale online uitgaven. Denk aan e-books, webbased platformen, expert communities en apps. Een mooie harmonie tussen traditioneel en vernieuwing dus. Echt gaaf! En zeker ook een heel leuk en enthousiast team om voor te mogen cateren.

Het blijft altijd spannend, zo'n eerste operationele dag. Wij krijgen dan ook regelmatig de vraag of alles op zo'n dag altijd wel helemaal op rolletjes gaat. Nu wel: Uiteraard is dat wel ons streven en we hebben natuurlijk in de loop der jaren ook aardig wat expertise opgebouwd om snel te kunnen schakelen, maar ondanks dat kan er toch nog van alles gebeuren bij zo'n opstart.

Een ware uitdaging…

Zo'n lunchrestaurant moet natuurlijk ingericht worden. Voor de mensen die niet dagelijks op de Prinsengracht hoeven te zijn kunnen we meedelen dat het leveren van diverse spullen daar een ware uitdaging is voor leveranciers. Zie maar eens een koel/vriescombinatie of een oven op tijd afgeleverd te krijgen, manoeuvrerend op de bochtige weggetjes tussen het snelverkeer, de fietsen, koeriers, voetgangers, nog meer fietsers en nog meer snelverkeer door. Lekker parkeren is er ook niet bij en het historische pand uit de Gouden Eeuw, alhoewel heel sfeervol, werkte ook niet echt bepaald mee om op een soepele manier dergelijke spullen op z'n plaats te krijgen. Uiteindelijk was het allemaal nog nét op tijd gelukt.

Maar… toen zat plots het hele pand zonder verwarming. De C.V. ketel had er plotseling geen zin meer in; het was dus koud vandaag. Dát, gecombineerd met het feit dat in de plannen weliswaar rekening gehouden werd met een gemiddeld bezoekersaantal van 30 gasten per dag maar dat er op dag 1 maar liefst 68 gasten kwamen opdagen, bracht natuurlijk wel de nodige hilariteit met zich mee.

Verse soep

Iedereen wilde wel eens van onze lekkere Leo lunch proeven natuurlijk. Snel schakelen was dan ook het devies. Gelukkig is Leo inmiddels dankzij zijn nieuwe verse soepenplan uitermate behendig in het snel tevoorschijn toveren van extra verse, overheerlijke en vooral warme(!) soep. Je kunt je voorstellen dat het enthousiasme groot was. Het team van Boom uitgevers Amsterdam moest het voorheen namelijk doen met zelf meegebrachte etenswaar en nu werd men getrakteerd op onder andere een lekkere courgette soep met Crème fraîche Munt. Dit nog naast het uitgebreide overige assortiment aan lekkernijen dat Leo te bieden heeft. Ook de overheerlijke tosti's vonden vandaag gretig aftrek bij de 68 lunchgasten die, getooid in jassen en dassen tegen de kou, gezellig bij Leo aanschoven.

 

Gelukkig hebben we Sjaan aan boord!

Het was ondanks de kou een superdag! Maar je ziet dat er op zo'n dag dus ook wel een behoorlijke spanning heerst en alles niet altijd vlekkeloos verloopt. Onze kersverse Leokanjer Jane, die, heel Amsterdams, gewoon "Sjaan" genoemd wordt, heeft deze eerste dag in ieder geval keihard bewezen dat ze perfect in ons snel schakelende Leoteam past.

Sjaan heeft nu al de harten gestolen van het Boom uitgevers Amsterdam team en we zijn dan ook dolblij dat we haar "aan boord" hebben om datgene wat we beloven ook waar te kunnen maken. Sjaan werd overigens vandaag ook fantastisch bijgestaan door onze teamleiders Ed en Monique! Met z'n drieën hebben deze kanjers er toch maar weer voor gezorgd dat Leo ook deze lunchlocatie op poten heeft gezet. Dank Sjaan, Ed en Monique! Jullie zijn echte kanjers waar we trots op zijn!

 

Met de tijd mee …

Op deze eerste dag werd de lunch door Boom Uitgevers Amsterdam aangeboden aan zijn teamleden. Vanaf morgen kunnen  de teamleden hun voordelige lunch gemakkelijk met de smartphone afrekenen dankzij Leo's nieuwe betaalApp "Bon APPetit".

Want Boom uitgevers Amsterdam mag dan wel een perfecte combinatie zijn tussen traditioneel en vernieuwing, Leo is dat ook! Bij ons vind je zowel ouderwetse gezelligheid, maar ook vernieuwing. Of het nou gaat op het vlak van gezondheid en duurzaamheid, of verregaand gebruikersgemak en digitalisering: Leo gaat, nét als Boom Uitgevers Amsterdam, wel met z'n tijd mee.

Nu alleen wel stilletjes hopen dat het met die C.V. ketel nog goed gaat komen natuurlijk… Voor de zekerheid zal Sjaan toch nog wel wat extra soep achter de hand houden is onze inschatting …Zou Leo op het werk! wellicht ook kunnen passen binnen jouw organisatie?
Kijk dan eens [hier] of neem direct contact met ons op: 023-8100105 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je op de hoogte gehouden worden van Leo op het werk?
Je kunt je nu inschrijven voor onze mailinglist via onderstaande button:

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube