BETALEN MET JE SMARTPHONE ...

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

19-02-2018 - Prachtig, zo'n bedrijfsrestaurant in je organisatie, maar vaak is het wel een gedoe. Elke dag rond 12:00 is het namelijk behoorlijk spitsuur in menig bedrijf. Het hele arsenaal aan werknemers stroomt dan  naar de lunchplek. En in het geval dat jouw bedrijf beschikt over een lunchrestaurant kunnen alle teamleden een keuze maken uit al dat lekkers dat er te vinden is. Maar dan begint vaak de ‘ellende’ ...

Snel die hap naar binnen

Het afrekenen is namelijk vaak een heel proces. Gedoe met contant geld, pinpasjes, lunchmunten of anderszins kunnen wel eens behoorlijk tijdrovend blijken. Wachttijden bij de kassa kunnen dan soms wel eens oplopen van 2 tot wel 5 minuten. Als je dan als hardwerkend teamlid een lunchpauze hebt van niet meer dan een half uur, blijft er voor de lunch zélf vaak netto niet meer over dan een kwartiertje of vaak zelfs minder dan dat.

Het ideaalbeeld dat een lunchrestaurant een plek van ontspanning en rust zou moeten zijn wordt op deze manier dan natuurlijk wel een beetje ingehaald door de realiteit. Het is dan meer haasten, dringen en snel die hap naar binnen werken om vervolgens weer naar je werkplek te "vliegen".

Positief

Dat vonden we bij Leo een vrij ongewenste situatie natuurlijk. Vandaar dat wij sinds kort de bij ons aangesloten organisaties de mogelijkheid bieden middels onze betaalAPP "Bon APPetit" de lunch snel en gemakkelijk af te rekenen. Leo heeft deze app vorig jaar als pilot uitgezet bij een aantal locaties en de resultaten zijn dermate positief gebleken dat wij deze mogelijkheid nu beschikbaar stellen voor alle opdrachtgevers van Leo op het werk!.

Wachttijden worden niet alleen aanzienlijk bekort; ook de hele administratieve rompslomp achteraf behoort hiermee goeddeels tot het verleden. En niet onbelangrijk onze betaalapp reduceert pintransacties en dus kosten.

Gezelligheid blijft

Je ziet, Leo gaat met zijn tijd mee en innoveert daar waar nodig. Waar we echter niet aan willen sleutelen is de gezelligheid die je van ons gewend bent. Wij vinden namelijk dat het lunchrestaurant in eerste plaats altijd een plek moet zijn waar je je écht thuis moet kunnen voelen. En nu kan je daar dus ook nét iets langer echt van genieten!


Zou Leo op het werk! wellicht ook kunnen passen binnen jouw organisatie?
Kijk dan eens [hier] of neem direct contact met ons op: 023-8100105 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je op de hoogte gehouden worden van Leo op het werk?
Je kunt je nu inschrijven voor onze mailinglist via onderstaande button:

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube