NIEUWE LUNCHLOCATIE: INTERXIONDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

17-04-2018 - "Als we dan toch naar een nieuw pand verhuizen, kunnen we het beter ook maar direct goed doen" moesten ze bij het hoofdkantoor van Interxion gedacht hebben. Dit prachtige bedrijf heeft namelijk om strategische redenen besloten hun hoofdkantoor van Schiphol-Rijk te verplaatsen naar Hoofddorp.

Maar dat was niet de enige strategische beslissing die bij Interxion genomen werd: Voor het bedrijfsrestaurant in het nieuwe pand hebben ze namelijk voor Leo op het werk! gekozen. Vol trots kunnen we je dan ook melden dat Leo deze week weer een nieuwe lunchlocatie rijker is.

De teller staat nu al op 4 dit jaar!

Experts

Interxion is een internationaal opererend bedrijf dat datacenterdiensten aanbiedt. Interxion is een enthousiast team dat er alles aan doet om met haar klanten mee te denken. Interxion biedt flexibiliteit, connectiviteit, inzicht en advies die prestaties en groei bij haar opdrachtgevers stimuleren. Leo verwijst graag naar hun eigen website, want zij kunnen het natuurlijk veel beter uitleggen dan wij. Zij zijn per slot de experts op dat gebied; wij op het gebied van bedrijfscatering.

Tijd voor elkaar

Eén ding hebben Leo op het werk! en Interxion wel heel erg met elkaar gemeen:
Het gaat bij beiden om het leggen van verbinding! Bij Interxion op automatiseringsvlak, bij Leo op het gebied van bedrijfscatering. In onze ogen fungeert bedrijfscatering namelijk als "infrastructuur" voor het leggen van verbindingen tussen mensen.Het creëren van een moment van ontspanning en rust waarbij onder het genot van een lekkere, eerlijke en ongecompliceerde lunch de dagelijkse stress even losgelaten kan worden. Zo onstaat er een rustmoment waarbij er even tijd is voor elkaar. Of het nou gaat om collega's, teamleden of zakelijke gasten: tijdens die lunch elkaar even echt die aandacht kunnen geven is goud waard! Dáár doen we het allemaal voor bij Leo.

En, dat is wellicht ook de belangrijkste reden geweest voor Interxion om Leo op het werk! het vertrouwen te geven. Natuurlijk zijn wij daar trots op en dankbaar voor!

Verbinden zónder ontspanning …

Maar, voor het zover was:
Afgelopen Maandag was de (zeer succesvolle) eerste operationele dag voor Leo op het werk! bij Interxion, maar het weekend daarvoor lagen de monteurs nog overal op de grond om de ongetwijfeld zeer essentiele leidingen en voorzieningen aan elkaar te knopen. Zeg maar "verbinden" in de meest letterlijke zin van het woord, ware het niet dat die ontspanning nog eventjes ver te zoeken was. Uiteraard kwam alles weer net  op tijd op z'n pootjes terecht.

En die start..?

Die was werkelijk waar grandioos! Een echte balonnenhaag, live muziek en een Baristabar. Het was een compleet feest! Onze twee Leokanjers Armando en René die het vaste Leo-team vormen bij Interxion, zorgden ervoor dat alles geweldig verliep. Armando kenden we natuurlijk al van zijn kookkunsten bij Rivièra Maison, eveneens een Leo lunchlocatie. René is onze nieuwste telg in de Leofamilie. Beide heren stonden prima hun mannetje en toverden hun heerlijke lekkernijen tevoorschijn voor de meer dan 100 enthousiaste lunchgasten!

Op het menu: Homemade mustard soup, verse salades, warme gerechten, Granola; noem maar op! Biologisch, gezond en lokaal is het devies op deze lunchlocatie. Uiteraard iets waar Leo zich prima in kan vinden.

Verliep alles vlekkeloos?

Nou, om heel eerlijk te zijn: niet helemaal. Een lunchgast sneed zich aan een mes dus Leo moest er eventjes de verbanddoos bij halen. Wederom een een vorm van verbinden die Leo weliswaar graag op zich nam, maar zich niet helemaal zo voorgesteld had natuurlijk.

In het heetst van de strijd brandde Armando zijn arm aan de hete soep. Dat bracht hem echter gelukkig niet van z'n stuk en vol enthousiasme ging hij met passie en plezier gewoon verder met waar hij een kei in is: mensen voorzien van zijn gastvrijheid en zijn voortreffelijke kookkunsten.

Al met al was de opstart dag een overweldigend succes. Niet in de laatste plaats dankzij de bijzondere inspanningen van teamcoördinator Martijn Duijnker, die er toch maar mooi voor gezorgd heeft dat alles op tijd af was.

Ook in het Leo-lunchrestaurant bij Interxion is het afrekenen van die lekkere Leolunch super eenvoudig dankzij Leo's betaalApp: Bon APPétit!


Zou Leo op het werk! wellicht ook kunnen passen binnen jouw organisatie?
Kijk dan eens [hier] of neem direct contact met ons op: 023-8100105 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je op de hoogte gehouden worden van Leo op het werk?
Je kunt je nu inschrijven voor onze mailinglist via onderstaande button:

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube