NIEUWE LUNCHLOCATIE: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

18-05-2018 - Met dankbaarheid en trots constateren we dat meer en meer bedrijven het Leoconcept helemaal zien zitten. Deze week was namelijk de opstartweek van alweer een nieuwe Leo lunchlocatie. Dit keer is het Uptrends in Alphen aan de Rijn: de vijfde nieuwe opdrachtgever voor Leo dit jaar! We zijn er echt superblij mee!

Wie is Uptrends?

Uptrends is een toonaangevende provider van website performance en netwerk monitoring diensten vanuit de cloud. Software ontwikkelaars in hart en nieren! En het is een super enthousiast team dat dit voor elkaar bokst. In Alphen aan de Rijn staan de Uptrends teamleden altijd klaar om het beste van het beste uit de kast te halen. Informeel, korte lijnen en servicegericht! Precies waar Leo zoveel van houdt: een prima match dus!

Leo opereert 3 dagen per week voor Uptrends: maandag, woensdag en vrijdag. En de rest van de dagen? Dan werkt iedereen lekker thuis! Dat is "Het nieuwe werken". Vandaar die enthousiaste "spirit" die direct voelbaar is als je bij Uptrends binnen loopt. Een bijkomend voordeel is dat het milieu daar ook nog eens mee gespaard wordt.

3 Dagen een locatie "runnen": Is dat niet lastig voor Leo?

Welnee. Leo levert graag maatwerk en ook dit is in principe inpasbaar in Leo's concept. En ook bij Uptrends voert Leo een compleet assortiment. Van basislunch tot een "de Luxe lunch"; een gevarieeerd aanbod van rauwkost en brooodsalades; dagelijks een wisselend aanbod van huisgemaakte, verse soep en warme ovengerechten. Ook diverse broodsoorten, crackers, beschuit en ontbijtkoek ontbreken niet. Evenals de diverse soorten slagers kwaliteit vleeswaren en verse kazen. Zuiveldranken, vruchtensappen en Jars met fruitwater: Het is er allemaal. Uiteraard op z'n tijd is er ook die gezonde snack!

Afrekenen gaat ook hier heel gemakkelijk met Leo's betaalApp.

Succesvol en enthousiast

We hebben inmiddels de eerste week bij Uptrends achter de rug en we kunnen terugkijken op een zeer succesvolle week. De Uptrends teamleden zijn niet alleen super enthousiast over de lunchruimte en het lunchaanbod, maar ook over onze nieuwe Leo-kanjer die dat allemaal voor elkaar bokst voor Uptrends: Jeanet! Kersvers in ons team, maar al helemaal thuis in onze "Leo-familie".

De Leo-familie die niets liever doet dan mensen bij elkaar brengen om op een gezellige, ontspannen wijze de dagelijkse lunch te nuttigen. Even weg van de werkstress en even een moment van rust en genieten. Lekker, eerlijk en ongecompliceerd.

-------------------------

Zou Leo op het werk! wellicht ook kunnen passen binnen jouw organisatie?
Kijk dan eens [hier] of neem direct contact met ons op: 023-8100105 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je op de hoogte gehouden worden van Leo op het werk?
Je kunt je nu inschrijven voor onze mailinglist via onderstaande button:

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube