LOCATIE NR. 6 DIT JAAR:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

24-05-2018 - Geloof het of niet, maar Leo kan vanaf nu weer een nieuwe lunchlocatie aan zijn lijstje toevoegen, de zesde alweer dit jaar. BaseClear in Leiden: een toonaangevend contractlaboratorium dat gespecialiseerd is in DNA analyses. Het bedrijf heeft ruim 50 medewerkers, voert een breed assortiment aan routinematige DNA-testen en levert diensten in de Life Sciences, Quality Assurance en Forensisch DNA en verwantschapsonderzoek.

Vorige week bij de opstart van onze lunchlocatie bij Uptrends zeiden we het al: Het heeft er alle schijn van dat meer en meer bedrijven de Leo-aanpak helemaal zien zitten. Deze week dus de opstartweek van BaseClear in Leiden.

Leo's DNA

We kunnen het niet met zekerheid zeggen, maar als een expert in DNA onderzoek voor Leo kiest, zit er in het DNA van Leo kennelijk wel iets goeds tussen! Maar wat dan? Zou het onze flexibele maatwerk-aanpak zijn? Ons nooit aflatende streven naar gezond en duurzaam? De zeer concurrende tarieven? De gezelligheid die de lunchlocaties en de Leo-teamleden uitstralen?

Nogmaals: we weten het niet, maar wat we wél weten is dat onze echte droom een steeds bredere aanhang vindt. Die droom is bedrijfscatering in te zetten als "verbindingsmiddel". Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de lunchlocatie in combinatie met een gedegen bedrijfscatering in feite fungeert als het onmisbare verlengstuk van het sociale beleid binnen een organisatie. Samen en met elkaar genieten van het rustmoment van de dag onder begeleiding van een voedzame, gezonde en vooral verrassende maaltijd: dát is ons ultieme streven!

Thuiskomen

De lunch is hét oplaadmoment van de dag waarbij je je teamleden/collega's op een andere manier leert kennen. Althans: dat zou het moeten zijn in onze ogen. Contact, relatie en verbinding: dát zijn bij Leo de kernwoorden. We zullen dan ook alles binnen onze mogelijkheden aanwenden om dat contact en die verbinding tot stand te brengen en waar mogelijk te versterken. Dit zorgt zeker voor een verhoogde teamspirit en vergroot het enthousiasme binnen de organisatie.

Daarom is de sfeer die je tegemoet straalt als je één van Leo's meer dan 50 lunchlocaties binnenloopt nét even anders dan elders. 't Is eigenlijk een beetje het gevoel dat je hebt als je weer thuis komt na een lange dag op kantoor.

Genieten

De teamleden van BaseClear kunnen daar vanaf nu dus elke dag van genieten. De eerste dag werd een feestelijke gebeurtenis. Een mooie speech van de directeur van BaseClear en een goed glas champagne gaf de aftrap. Enthousiasme alom. Het gezonde en verse aanbod werd zeer op prijs gesteld, evenals ons antwoord op de vegetarische en veganistische wensen van diverse BaseClear teamleden. Van basislunch tot Luxelunch; van de rauwkost tot huisgemaakte verse soep: Overal werd van genoten.

Flexibel schakelen

Dat we nog geen werkende waterleiding hadden in het spiksplinternieuwe restaurant: dáár konden wij niets aan doen. Maar dankzij de superinzet van het Leoteam en niet in de laatste plaats van onze kerverse Leokanjer Marim, die de BasicClear lunchlocatie namens Leo gaat leiden, konden al die lekkernijen gewoon doorgang vinden. Het water van de verse soep haalden we gewoon "even" van elders in het gebouw. En, handmatig afwassen hoort er dan ook gewoon bij want die vaatwasser doet ook niet zoveel zonder werkende waterleiding … "Flexibel schakelen" noemen wij dit.

Marim, die van Egyptische afkomst is, zal er zeker voor gaan zorgen dat bij BaseClear de lunch echt verrassend zal zijn. Ondanks het waterprobleempje was de eerste dag een geweldig succes met heel veel enthousiaste BasicClear teamleden.

Die overheerlijke lunch is overigens ook op de BaseClear lunchlocatie snel en handig af te rekenen met Leo's nieuwe betaalApp: "Bon APPetit". Wel zo makkelijk!

-----------------------------

Zou Leo op het werk! wellicht ook kunnen passen binnen jouw organisatie?
Kijk dan eens [hier] of neem direct contact met ons op: 023-8100105 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je op de hoogte gehouden worden van Leo op het werk?
Je kunt je nu inschrijven voor onze mailinglist via onderstaande button:

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube