NUMMER 7 IS EEN FEIT!


02-07-2018 - Vorige week was de opstartweek van Leo's zevende nieuwe lunchlocatie dit jaar. En daarmee zitten we op meer dan één nieuwe lunchlocatie per maand. Dit keer openden we een lunchlocatie in Gorinchem, alwaar het hoofdkantoor van Deli Home gevestigd is.

Wie is Deli Home?

Deli Home ontwikkelt, produceert en distribueert een breed assortiment van productconcepten ter verbetering van het interieur van de woning, waaronder deuren, op maat gemaakte kasten, vloeren, sanitair, horren en hout- en plaatmaterialen. Deli Home is marktleider in de Benelux en verdeelt haar assortiment in meerdere Europese landen, via zowel de professionele markt als de Doe-Het-Zelf-markt onder verschillende merknamen, waaronder Skantrae, Bruynzeel, Cando en Lundia.En dat onwikkelen, produceren en distribueren van al dat moois doen de meer dan 180 Deli Home teamleden voortaan dus vergezeld van een lekkere, eerlijke en gezonde Leo lunch.

Sylvia Verseveld, onze trouwe Leo-kanjer die we kennen van onze lunchlocatie Proxsys, mag haar culinaire toverkunsten vanaf nu aanwenden voor dit fantastische Deli Home team. Van versgemaakte soepen tot verse samengestelde salades, van warme ovengerechten tot huisgemaakt fruitwater, van een basislunch tot luxe lunch: vanaf nu is het allemaal te vinden bij Deli Home.Ging de opstart van Deli Home helemal vlekkeloos?

Nee, geen enkele opstart is hetzelfde en er dreigt altijd wel wat mis te gaan. Wederom hadden we een vaatwassermachineprobleempje. De aansluiting werkte niet naar behoren maar uiteindelijk is dat allemaal precies op het juiste moment goedgekomen. Net als de aansluiting van het kassa pin systeem waar we dit keer ook de nodige probleempjes bij ondervonden. Het gaf ons tot op het laatste moment nogal wat kopzorgen maar uiteindelijk hebben de Deli Home teamleden er gelukkig geen enkele hinder van ondervonden.

Het Deli Home team kan trouwens, net als op veel andere Leo lunchlocaties, natuurlijk gebruik maken van Leo's handige betaalapp. Wel zo makkelijk!Momenteel timmert Leo op het werk! hard aan de weg. Met meer dan 1 nieuwe lunchlocatie per maand krijgen we het gevoel dat ons nieuw ontwikkelde cateringconcept van verbinding en versterking van relaties echt aan begint te slaan…

Nog meer ligt er in het verschiet, we houden u op de hoogte!Zou Leo op het werk! wellicht ook kunnen passen binnen jouw organisatie?
Kijk dan eens [hier] of neem direct contact met ons op: 023-8100105 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je op de hoogte gehouden worden van Leo op het werk?
Je kunt je nu inschrijven voor onze mailinglist via onderstaande button:

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube