HELP LEO MEE AAN DE FOODSERVICE AWARD 2019!


17-10-2018 Wij van Leo doen er natuurlijk alles aan om onze lunchgast zoveel mogelijk te verwennen. Dag in dag uit zijn we druk in de weer om werknemers van bedrijven door heel Nederland te voorzien van het beste van het beste op gebied van catering.

Elke dag proberen we nét dat extra stapje harder te lopen om u te voorzien van een lekkere, gezonde en goed doordachte lunch op één van onze gezellige Leo op het werk! lunchlocatie's. Gastvrijheid, versbeleving, ontspanning en gezondheid zijn daarbij onze kernwoorden.


Zo proberen wij u díe energie te leveren die nodig is om de dag goed door te komen. Vanzelfsprekend, want uw welzijn staat bij ons altijd voorop!

U kunt iets terug doen!

Leo dingt dit jaar mee aan de toonaangevende "Foodservice Award": een verkiezing waarbij u als consument uw favoriete foodservice bedrijf mag kiezen. Er zijn vijftien categorieën en wij doen mee, natuurlijk in de categorie "catering".

Met deze verkiezing kiest de Nederlandse consument zijn favoriete foodservice bedrijf. Bij meer dan 380 positieve beoordelingen én het hoogste eindcijfer kunnen we worden uitgeroepen tot winnaar van deze mooie Award.


Wij zouden het ontzettend gaaf vinden als u met ons mee zou willen doen om die prachtige Award in de wacht te slepen. Het enigste dat u daarvoor hoeft te doen is uw beoordeling over ons achter te laten op www.foodserviceaward.nl/leo-op-het-werk.

Dit kunt u doen tot 15 november. Op 8 januari 2019 vindt op de Horecava de uitreiking plaats. Helpt u ons mee om op dat podium te mogen staan?

Wellicht ook een mooie prijs voor u?

U ondersteunt met uw beoordeling niet alleen Leo op het werk!. Door te stemmen op uw favoriet maakt u zélf ook kans op een mooie prijs. Het prijzenpakket bestaat uit:

- 1x VVV Dinercheque
- 2x Hello Fresh Cadeaukaart
- 3x Beerwulf Nederlandse winnaars pack
- 10x staatslot

Doe mee en schrijf een mooie beoordeling over ons op www.foodserviceaward.nl/leo-op-het-werk

Alvast bedankt namens het hele Leo-team!

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube