LEO BEGROET ALFA LAVAL!


13-11-2018 We hebben ons de laatste tijd een beetje stil gehouden, maar beslist niet stil gezeten. Achter de schermen is er namelijk een hoop gebeurd bij Leo, daarover later meer. Voor nu hebben alvast weer een mooi nieuwsfeit te melden.

Vorige week was namelijk de opstart van alweer een nieuwe Leo lunchlocatie. Dit keer een lunchlocatie in Nijmegen: we hebben daar het vertrouwen gekregen van Alfa Laval en Leo mag voortaan voor de meer dan 200 Alfa Laval teamleden in het nieuwe, prachtig verbouwde restaurant zijn verrassende en energievolle lunch verzorgen.

Alfa Laval

Alfa Laval is een van oorsprong Zweeds bedrijf en leverancier van procesapparatuur voor een zeer uiteenlopend aantal industrieën, waaronder voedingsmiddelen-, chemische-, scheepvaart-, en olie- en gasindustrie. De technologieën die Alfa Laval levert hebben te maken met warmteoverdracht, scheidingstechniek en vloeistofstroombehandeling.


Het kantoor in Nijmegen is pas verhuisd en Alfa Laval heeft van die verhuizing gebruik gemaakt om ook het hele cateringtraject eens in een nieuw jasje te steken. En daar hebben ze Leo op het werk! voor uitgekozen. Toeval?

Energie

De meer dan 100 lunchgasten die van de de restaurantfaciliteit gebruik maken werden blij verrast door de gezonde saladebar, huisgemaakte tomatensoep, wraps met kip of zalm, couscoussalade, gegrilde groenten, noem maar op! De frikandellen en kroketten werden die eerste week absoluut niet gemist. Leo zal er alles aan doen om dat zo te houden, want wij willen nou eenmaal graag de teamleden van onze opdrachtgevers een gezonde dosis energie mee geven. Leo beseft namelijk als geen ander dat op die manier de motivatie op de werkvloer een enorme boost krijgt en men zo de dagelijkse uitdagingen met veel meer enthousiasme aan kan. Een win-win situatie voor iedereen!


Astrid Dokter en Erik Koning zijn voor Alfa Laval de Leo kanjers die vanaf nu dagelijks die lekkere, frisse, gezonde en energievolle lunch mogen verzorgen. Onder leiding van Leo's teamcoördinator Jan-Jaap was de opstart vorige week een fantastisch geslaagde operatie. De eerste dag was de lunch gratis, daarna ondervond men het gemak van Leo's betaalapp. Geen lange rij wachtende mensen meer aan de kassa, want betalen met Leo's betaalapp scheelt enorm veel tijd en … energie!


Vol enthousiasme ...

Leo is dankbaar en supertrots tegelijk! Dat wij voor zo'n gerenommeerd bedrijf mogen cateren is een mooi geschenk en wij zullen er dan ook alles aan doen om het vertrouwen dat Alfa Laval in ons stelt waar te maken. De blije gezichten van de Alfa Laval teamleden die eerste week geven ons ook weer heel veel energie om er wat moois van te maken in ieder geval!

We kijken dan ook, samen met Alfa Laval, vol enthousiasme naar de toekomst.


VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube