OPSTART ALUTECH NEDERLAND B.V.!


22-11-2018 Het lijkt er op dat, net als in het begin van dit jaar, de "Leo opstartweken" weer zijn begonnen. Hadden we twee weken geleden nog de opstart van Alfa Laval in Nijmegen, vorige week zijn we succesvol gestart met onze cateringsactiviteiten in Katwijk aan Zee. Bij Alutech Nederland B.V.

Voor de meer dan 200 medewerkers van Alutech Nederland B.V. mag Leo zich voortaan hun bedrijfscateraar noemen. Alutech, een bedrijf dat zich van het produceren van plaatwerk heeft opgewerkt als specialist op het gebied van het ontwerp en de fabricage van brandstoftanks, is inmiddels een begrip in de truckindustrie.

Veel meer dan alleen de lunch!

Dat Leo op het werk! juist voor deze "brandstoftank producent" mag cateren geeft natuurlijk wel een hele letterlijke invulling aan het begrip "Energie op de werkvloer!"

Bij Alutech wordt keihard gewerkt. Van ontwerpen tot produceren: van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat is daar een hoop energie voor nodig. En Leo levert die energie! We beginnen met koffie in de ochtend, de lunch in de middag en eindigen met 's avonds met het diner. Ondertussen nemen we ook het onderhoud van de pantry's en vendingmachines direct mee in onze service. En bijna we zouden het bijna nog vergeten: Ook bij vergaderingen wordt in de nodige catering voorzien.

U ziet: los van alleen het verzorgen van alleen de middaglunch kan Leo nog veel meer inhoud geven aan bedrijfscatering. De hele dag door willen wij de waardevolle Alutechteamleden voorzien van de broodnodige energie. We speelden dan ook met de gedachte om het lunchrestaurant: "de Brandstoftank" te noemen, maar wellicht schept dat dan weer nét iets te veel verwarring bij Alutech…

Een gezonder Alternatief

Aan de voornamelijk mannelijke teamleden van Alutech, die op z'n tijd best wel van een snack houden, willen wij graag ook een wat gezonder alternatief bieden. Zoals bij veel Leo locaties is ook bij Alutech (natuurlijk in samenspraak met de opdrachtgever) voor de buffetvorm gekozen. Mooie vleeswaren, een zeer uitgebreide saladebar met gezonde salades en verse soepen horen daar als vanzelfsprekend bij. Maar die snack moet zo af en toe natuurlijk ook gewoon kunnen.

Positieve boost

We hebben het al eerder verteld, maar het gaat Leo om het welzijn van zijn lunchgast. Als hij/zij lekker in z'n vel zit en zich fit en energiek voelt geeft dat een positieve boost aan de hele organisatie en heeft tevens een gunstig effect op het ziekteverzuim. Alutech voelde dat haarscherp aan en heeft mede daarom ook voor Leo op het werk! gekozen. Die energieke insteek werkt gewoon!

Dat we daarnaast ook maatwerk leveren, zo duurzaam mogelijk opereren, regionaal ingesteld zijn en dat er bij ons op een erg informele sfeer gegeten kan worden is natuurlijk ook mooi meegenomen maar spreekt voor zich.

Het Leo team

Deze bestaat uit drie kanjers: Marieke van Meeteren, Yvonne Geers en Wendy zullen voortaan voor de Alutech medewerkers klaar staan om die echte onvervalste Lekkere Eerlijke en Ongecompliceerde Leolunch voor elkaar te toveren.

De eerste week hebben ze in ieder geval weten te bereiken dat de Alutech medewerkers super enthousiast geworden zijn voor die gezondere voedingskeuze. De mensen werden blij verrast met het uitgebreide Leo aanbod en die huisgemaakte verse soepen. Die soep was overigens de eerste dag gratis, de tweede dag werd zelfs de hele lunch gratis aangeboden! Er kan ook bij Alutech makkelijk afgerekend worden met de Leo betaalapp. Dat scheelt weer rijen aan de kassa.

Ging het allemaal goed tijdens de opstart?

Eigenlijk wel! Alles verliep op rolletjes en iedereen was dolenthousiast. Al moesten we wel even hard aan de slag: Het restaurant zit op de eerste verdieping en er is geen lift aanwezig. Wellicht kun je je voorstellen dat het een behoorlijke sjouwpartij was de hele beginvoorraad (3 rolcontainers vol) via die trap op de plaats van bestemming te krijgen. Over energie gesproken!

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube