OPSTART AVONTUUR - VENHUIZEN


11-12-2018 Stel, je werkt bij een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in feestverlichting en kerstdecoratie. Het hele land mag je voorzien van al die mooie creaties van jouw bedrijf: winkelcentra, horeca, bedrijven, zorginstellingen; zelfs hele winkelgebieden mag je laten genieten van jouw producten.

Dan kan je je wellicht voorstellen dat je juist in deze periode van het jaar met al die topdrukte wel wat extra energie kan gebruiken.

Al 25 jaar

Dat dachten ze bij Avontuur in Venhuizen nou ook. Avontuur, al 25 jaar specialist op gebied van feestverlichting en kerstdecoratie, voorziet op een effectieve en betaalbare wijze heel Nederland van stijlvolle feestverlichting en kerstdecoratie. Innovatie, creativiteit betrouwbaarheid en een hoog niveau van service zijn kenmerkend voor Avontuur.


En, die mooie resultaten die overal te bewonderen zijn, worden vanaf nu nog mooier, want sinds vorige week mag Leo op het werk! zich bedrijfscateraar noemen van dit mooie bedrijf. Voor de ongeveer 40 Avontuur-teamleden die wij dagelijks in het restaurant mogen ontvangen zal door "onze" Pelita van Sitteren de meest lekkere, gezonde en verrassende lunches worden bereid.

Even wennen

De tekenen zijn goed want de opstart vorige week liep fantastisch. Het is voor het eerst dat Avontuur met een bedrijfscateraar werkt, dus het was wel even wennen natuurlijk. Verse soepen, een uitgebreide saladebar waar je zelf je salades kan samenstellen; van basislunch tot uitgebreide lunch: Pelita levert het vol plezier en overgave aan de zeer enthousiaste Avontuur-teamleden.

We kregen ontzettend leuke reacties op die eerste week. Logisch, want de overstap van een door Avontuur zelf georganiseerde lunch naar een professionele bedrijfscateraar die vers, lokaal, gezond en energie tot basiswaarden verheven heeft is natuurlijk een behoorlijk grote stap.

Flexibel schakelen

Die grote stap was overigens wel een uitdaging voor ons. De hele opbouw van het restaurant hebben we in 1 dag moeten regelen! We hoorden namelijk pas een paar weken geleden dat we bij Avontuur mochten gaan cateren. En dat in de druktste periode van het jaar. Gelukkig is het allemaal wonderwel goed gelukt! Hoezo flexibel schakelen?

Dankzij Pelita, onze nieuwste medewerkster met al heel veel cateringervaring, maar zeker ook dankzij de fantastische inzet van onze teamcoördinator Martijn Duijnker hebben we het klaargespeeld. Tot volle trevredenheid van iedereen! Mocht je het dus opvallen dat de kerstverlichting dit jaar nog nét iets mooier schijnt dan voorheen, dan zou je wellicht daar de reden wel voor kunnen bedenken …

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube