VERHUIZING COLLIERS INTERNATIONAL


21-02-2019 - Vanaf oktober vorig jaar mocht Leo op het werk! zich al vol trots de huiscateraar noemen van Colliers International. Gevestigd aan de Buitenveldertselaan in Amsterdam hebben we voor het hoofdkantoor van deze internationaal opererende vastgoedorganisatie al heel wat lekkere, gezonde en energievolle lunches mogen bereiden.

We hebben dat echter vanaf de start vorig jaar tot nu, expres een beetje stil gehouden. Leo wist namelijk al vanaf het begin dat Colliers International voornemens was te verhuizen naar het voormalige Citroën gebouw "Building 1962" aan het Stadionsplein, eveneens in Amsterdam. En dat inmiddels compleet vernieuwde pand is wel bijzonder te noemen ...

Een nieuwe ontwikkeling

Dit pand zal op termijn namelijk volledig gaan voldoen aan de zgn. Well Building certificering. Dit is een heel uitgebreide set van regels en eisen waar een gebouw aan moet voldoen, met als doel het welzijn van de mens die er in moet werken op een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Eigenlijk zal er bij deze Well Building standaard meer sprake zijn van een werk-community dan van een traditioneel kantoorpand.

De meer dan 100 Colliers-teamleden kunnen dus vooruit kijken naar een ideale kantooromgeving waarbij hun welzijn de boventoon gaat voeren. En Leo op zijn beurt is supertrots en dankbaar dat hij onderdeel mag gaan uitmaken van deze super gave ontwikkeling!

In dit kader willen wij je ook graag wijzen naar wat Colliers Intenational zélf schrijft over deze verandering: Je treft het HIER.

Leo's Well Being concept

Eerder genoemde "Well Building Standaard" is zo uitgebreid dat het te ver voert om hier precies uit te kunnen leggen hoe dat in elkaar steekt. Maar je zult begrijpen dat als een gebouw aan dergelijke regels moet voldoen, er aan de bedrijfscatering die daarin plaatsvindt ook speciale eisen en regels gesteld worden.

Speciaal voor dit doel heeft Leo daarom zijn eigen Well Being concept ontwikkeld dat bij Colliers International volledig toegepast zal worden. Deze is afgeleid van Well Building en specifiek toegespitst op wat voor catering van belang is. Meer informatie hierover tref je HIER aan.

Weliswaar is Leo's Well Being concept in eerste instantie ontwikkeld voor Colliers International, maar deze manier van het centraal stellen van het welzijn van de mens sluit zo goed aan op Leo's visie en werkwijze dat dit "Well Being denken" zeker ook zeer geschikt kan zijn voor zowel onze bestaande als nieuwe opdrachtgevers.

De opening

Deze was grandioos en feestelijk! Compleet met balonnen, taart, een barista die koffie aanbod. Iedereen was enthousiast. Vanaf dag 1 waren wij al in staat om te laten zien wat maatwerk bij Leo inhoudt: Het gehele aanbod was al volledig Well Being gecertificeerd. Chris Walraad, ons vaste Leo-teamlid bij Colliers International, toverde, goed bijgestaan door onze onmisbare flexkracht Ben Teske weer een zeer energievolle, lekkere en gezonde lunch tevoorschijn, die met veel enthousiasme ontvangen werd door de teamleden van Colliers International.

Het feit dat er op die eerste dag nog geen stromend water was en dat her en der nog klusjesmannen druk bezig waren de laatste puntjes op de i te zetten was beslist geen beletsel voor de vrolijke en ontspannen sfeer die er vanaf straalde. De handmatige afwas achteraf was dankzij de inzet van beide heren Chris en Ben prima te doen!

 

 

 

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube