INDITEX


28-03-2019 - Inditex: niet heel veel mensen zullen direct weten welk bedrijf dat is. Maar als we zeggen: Zara, Pull&Bear en Bershka, dan zijn de tekenen van herkenning plots een stuk groter. Inditex is namelijk de overkoepelende organisatie die achter deze merken staat. Samen met nog wat toonaangevende namen. Om precies te zijn: Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home en Uterqüe.

Van oorsprong is Inditex een Spaanse gigant met wereldwijd meer dan 7000 winkels in 96 landen. De kleren die je draagt, de artikelen waarmee je je huis in richt: dikke kans dat het van Inditex afkomstig is.

Waarom vertellen we je dit?

Inditex is momenteel bezig één van de grootste distributiecentrums van Europa op te zetten aan de rand van de A6 in Lelystad. Dat is geen korte termijn project, maar een langdurig proces waarbij inmiddels de basis staat. In mei gaat Inditex daar van start, maar pas in 2020 zal dit centrum geheel operationeel zijn. Gedurende de opstartperiode tot eind mei heeft Inditex Leo op het werk! gevraagd tijdelijk de catering te verzorgen.

Uiteraard hoefden we niet lang na te denken om die prachtige uitdaging aan te gaan. Vorige week zijn we gestart met deze mooie opdracht met zo'n 100 lunchgebruikers per dag. Dit aantal zal in de loop van de periode oplopen tot naar schatting zo'n 300 lunchgebruikers per dag.

Samenwerking met Meinders catering

Omdat in het splinternieuwe gebouw van Inditex nog geen keuken aanwezig is (deze is nog in aanbouw) faciliteert Leo de komende weken in een mooi samenwerkingsverband met Meinders catering (die we heel goed kennen als trouw mede-VOCC lid) de dagelijkse lunch.

Ons Leo-teamlid Minchanoen, een fantastische Leo-Flexkracht die we goed kennen van onder andere onze lunchlocatie's Medialane en Colliers International in Amsterdam, krijgt de lunch elke ochtend aangeleverd en ze zorgt ervoor dat er weer elke dag een prachtig buffet klaarstaat voor alle Inditex-teamleden. Van brood en beleg tot soep en natuurlijk ook een overheerlijk warm gerecht: aan niets ontbreekt het bij Inditex.

Trots, maar veiligheid voor alles

Wij zijn er trots op om te zien hoe wij in staat zijn dankzij van de hechte samenwerking met Meinders catering zoiets moois te kunnen neerzetten. Niet in de meest makkelijke omstandigheden overigens! Er wordt daar in Lelystad namelijk nog volop gebouwd waardoor er voor iedereen strenge veiligheidsvoorschriften gelden. Dus ook voor Minchanoen. Mooi getooid met veiligheidsschoenen met stalen neuzen, een geel hesje en natuurlijk een witte veiligheidshelm staat zij dagelijks al het lekkers voor de Inditex-teamleden voor elkaar te toveren.

De toekomst?

Zoals eerder gezegd: We zijn deze uitdaging aangegaan op tijdelijke basis. De afspraak is dat we Inditex tot en met mei gaan voorzien van deze overheerlijke en energievolle catering. Wat er daarna zal gebeuren is ook bij Inditex nog niet bekend. Leo zal in ieder geval deze tijdelijke periode benutten om te laten zien wat we in huis hebben en dat wij wij prima in staat zijn om een goede, gezonde, energievolle, maar vooral lekkere lunch te kunnen bieden: in alle omstandigheden welteverstaan!

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube