TWEE OPDRACHTGEVERS TEGELIJK!


29-03-2019 - Vorige week startte we, zoals we eerder vertelden, bij Inditex in Lelystad. Deze week is het alweer raak en zijn we gestart voor een nieuwe opdrachtgever. Sterker nog: eigenlijk voor twee opdrachtgevers tegelijk! Kennemer Wonen en Landschap Noord Holland zitten vanaf nu namelijk samen in 1 pand in Heilloo.

Kennemer Wonen is een woningcorporatie in de regio Noord-Kennemerland. Deze organisatie verhuurt, verbetert en bouwt betaalbare en energiezuinige huurwoningen in de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Heiloo en Uitgeest.

Landschap Noord Holland is, zoals ze zelf zeggen, een groen onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van natuur en landschap en ecologisch aannemer voor groene projecten. De Slogan van Landschap Noord Holland dekt de lading aardig: 'Samen maken we Noord-Holland mooier'

Landschap Noord Holland zat al in het pand, Kennemer Wonen is er onlangs naartoe verhuisd.

Duurzaamheid

Maar, niet voordat het pand compleet volgens de meest moderne duurzaamheidsinzichten gerenoveerd is, waarbij de principes van 'Het Nieuwe Werken' een grote rol heeft gespeeld. Meer daarover is terug te vinden via deze link

Het pand aan de Hondsbosschelaan is nu een schitterende locatie geworden waar vanaf nu Leo het vertrouwen heeft gekregen daar te mogen cateren. In zo'n duurzame, klimaatneutrale en energievolle omgeving voelt Leo zich natuurlijk helemaal thuis!

Voor de ruim 120 medewerkers mag onze Leokanjer Trijnie daar vanaf nu dus dagelijks die energievolle, gezonde en lekkere lunch gaan verzorgen. En dat doet ze met plezier!

Een greep uit het assortiment

Er is een Basis lunch en Luxe lunch. Er is een breed aanbod van salades, rauwkost, gegrilde groentes, heerlijke broodspreads, ambachtelijke broodsoorten, crackers en bakkersbeschuit. De diverse soorten slagers kwaliteit vleeswaren en verse kazen zullen ook zeker niet ontbreken. Er zijn er diverse soorten zoetbeleg, zuiveldranken, vruchtensappen en huisgemaakt fruitwater, gepresenteerd in fraaie mason jars. Dagelijks is er een wisselend aanbod van huisgemaakte, verse soep en eenmaal per week een warme snack.

Enthousiast

Afgelopen maandag is Leo gestart in Heiloo en Trijnie heeft haarzelf inmiddels al behoorlijk populair gemaakt bij de teamleden van Kennemer Wonen en Landschap Noord Holland. Na slechts 2 dagen opbouw mochten we als introductie alle teamleden met een lekkere champagne (0% alcohol hoor) en een feestelijk ontbijt verrassen.

Leuk om te zien dat ook hier, net als bij al onze andere lunchlocaties, de opstart altijd met zoveel enthousiasme begroet wordt. Dat geeft Leo nog meer energie om er vol voor te gaan.

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube