LEKKER LUNCHEN IN MOERDIJK!


12-04-2019 - Leo streeft er altijd na om een sterke en goede relatie op te bouwen met al zijn opdrachtgevers. Goede banden vinden wij bij Leo namelijk van levensbelang. Sinds vorige week hebben we die in ieder geval met alweer een nieuwe opdrachtgever. Goede banden in de meest letterlijke vorm welteverstaan.

Vorige week was namelijk onze opstartweek bij Inter-Sprint in Moerdijk. En dit bedrijf doet in… banden! Inter-Sprint Banden B.V. zoals het bedrijf voluit heet, is namelijk officieel distributeur van diverse toonaangevende bandenmerken.

Inter-Sprint Banden B.V. heeft een uitgebalanceerde multi-merken strategie en houdt de markt die continue in beweging is, scherp in de gaten. Durf, visie en kennis maakt dit bedrijf tot dé bandenleverancier van Europa. A-merken, Europese 'Exclusive brands' 'Private labels', Inter-Sprint heeft het allemaal in huis!

Nieuw

Voor het meer dan 150 koppen tellende Inter-Sprint team mag Leo vanaf nu zijn steentje bijdragen aan waar hij zo goed in is: Het voorzien in een lekkere uitgebreide, gezonde en bovenal energievolle lunch! Wat hebben wij toch een prachtig vak!

Voorheen een snelle hap achter het toetsenbord, vanaf nu een moment van ontspanning in een zeer sfeervol bedrijfsrestaurant genieten van een complete luxe lunch en dagelijks een huisgemaakte soep. En daar wordt allemaal voor gezorgd door ons kersverse Leo-teamlid: Jenny Oomes.

Het was voor iedereen nieuw. Voor Jenny, voor de Inter-Sprint teamleden en natuurlijk ook voor Leo is zo'n opstart altijd een spannend moment.De eerste week was echt super en geeft ons veel vertrouwen in de toekomst. Dat heeft natuurlijk niet in de laatste plaats ook gelegen aan de tomeloze inzet en betrokkenheid van onze Leo Team Coach Jan-Jaap Wijkhuizen. Aandacht! Dat is het geheime wapen en dat werkt keer op keer. Dezelfde energie en toewijding die Inter-Sprint op haar vakgebied heeft, wordt ook verwacht van Leo: en terecht! Wij gaan de Inter-Sprint teamleden op dat vlak zeker niet teleurstellen!

Op weg naar een hechte band!

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube