LEKKER LUNCHEN IN NOORDWIJKERHOUT!


15-05-2019 - Eén van de belangrijkste energizers in ons leven is het hebben van een passie. Een passie hebben zorgt namelijk voor plezier, motivatie, heel veel energie en vooral: een doel in het leven! Daarom heeft Leo ook gekozen voor het mooiste vak dat er bestaat, namelijk het cateringvak.

Daarin kan Leo alles kwijt wat Leo Leo maakt. Vol overgave en liefde zijn onze teamleden dag in dag uit druk in de weer om het nog mooier, beter, gezonder, verrassender en energievoller te maken dan de dag ervoor. Onze uitdaging: blije en vrolijke lunchgasten. Dáár doen we het voor. Dát is onze drijfveer.

En, als dat lekker gaat lijkt het net alsof er een soort van 'energieversnellerseffect' optreedt. Dit jaar is daar wel heel duidelijk sprake van. Vol trots kunnen we je namelijk melden dat we vorige week alweer een nieuwe opstart op een prachtige locatie hebben mogen beleven. DMN-Westinghouse in Noordwijkerhout. Eigenlijk zijn we de tel een beetje kwijtgeraakt, maar Leo breidt zich veel sneller uit dan we hadden durven hopen in het begin van dit jaar.

Over energie gesproken!

DMN-Westinghouse is een internationaal opererend bedrijf dat al 40 jaar doseersluizen, wisselkleppen en andere, verwante componenten voor de stort-goedindustrie ontwikkelt en produceert.

De locatie in Noordwijkerhout is opgericht in 1950 als 'DMN Machinefabriek Noordwykerhout', een dochtermaatschappij van Verschure & Co., een scheepsbouwbedrijf in Amsterdam. Hier kun je meer lezen over DMN-Westinghouse.

De mooiste beloning

Van mediabedrijven, advocatuur en fashion tot laboratoria: DMN-Westinghouse is een hele mooie aanvulling op de enorme verscheidenheid van bedrijfstakken waar wij al voor mogen cateren. De opstart van de lunchlocatie was ook ronduit fantastisch te noemen. Voor de meer dan 120 DMN-Westinghouse medewerkers in Noordwijkerhout mogen wij vanaf nu dus elke dag een verrassende, lekkere en energievolle lunch serveren.

De eerste week verliep heel erg goed. De mooiste beloning die Leo kan krijgen is enthousiaste en blije gezichten van zijn lunchgasten. En geloof ons: we werden volop beloond!

Monica

Basislunch, Luxe lunch, verse soepen en gezonde ovensnacks: Zoals iedereen Leo kent zal het ook in Noordwijkerhout aan niets ontbreken. Onze trouwe Leo-kanjer Monica Biesheuvel (die wij al lang kennen van haar mooie werk op onze lunchlocatie bij Fox International) zal bij DMN-Westinghouse dagelijkse invulling gaan geven aan wat Leo te bieden heeft.

We begonnen dit verhaal met passie en daar willen we dit verhaal ook mee eindigen. Want we kennen Monica als een dame die tot het uiterste zal gaan om op 'haar' locatie het beste van het beste tevoorschijn te toveren als het gaat om een verrassende, gezonde en energievolle lunch.

Niet omdat het moet, maar omdat ze niet anders kan. Dat is haar passie! We wensen Monica dan ook heel erg veel succes toe op haar nieuwe locatie en hebben er ook alle vertrouwen in!

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube