ART GROUP TILBURG


19-10-2019 - En jawel: het was vorige week wéér raak bij Leo.

Vorige week hadden we namelijk de opstart van alweer een schitterende lunchlocatie. In Tilburg dit keer. Leo mag daar vanaf nu gaan cateren bij de ART Group: een wereldwijd opererende organisatie en biedt een totaaloplossing op het gebied van hoogwaardige stempels en matrijzen. We mogen ze overigens gewoon 'ART' noemen.

ART is verhuisd naar een mooi nieuw pand (als uitbreiding op hun bestaande pand) waarin de diverse locaties nu handig samen gebracht zijn. In totaal zijn er zo'n 200 medewerkers aanwezig in het gebouw, die vanaf nu dus elke dag kunnen genieten van een oergezonde, lekkere, gevarieerde en energievolle Leo lunch. Lunch? Niet alleen dat! Leo verzorgd bij ART namelijk ook de avondmaaltijd (van stampot tot nasi of curry).

Uiteraard ontbreekt het ook bij ART niet aan Leo's vers gemaakte soep (tomaat-groente, champignon), 3 salades (vlees/vis/vegan). Lekkere sappen en gezonde huisgemaakte wraps. We gaan nog even door: Salade caprese spiesjes (tomaat, mozzarrella, basilicum), zelf gebraden en gesneden vleeswaren etc. Kortom: we kunnen rustig stellen dat we 'Cateren op horeca niveau' daar bij ART in Tilburg.

Het streven, ook van ART, is het stimuleren van gezonder en meer gebalanceerd eten. Om de daad bij het woord te voegen betaalt ART de helft mee aan haar medewerkers.

Bij ART werken ze in 4 ploegendienst. Ook aan de medewerkers van de avond- en nachtdienst is gedacht. Met het hiervoor bedachte bestelsysteem kunnen ook zíj namelijk genieten van die verrassende, gezonde en gevarieerde Leo maaltijd.

ART houdt van zijn medewerkers en daarom was iedereen vanaf het begin af aan betrokken bij de inrichting, routing faciliteiten, middelen en materialen van het restaurant. Het eindresultaat? Een werkelijk prachtig restaurant waar men helemaal tot rust kan komen. Efficiënt ingericht zodat de wachttijden tot een absoluut minimum beperkt blijven. Volop genieten dus daar in Tilburg.

De opstartdag was grandioos. Er was een mooie toespraak van 'onze' Serge en de luxe lunch was op deze speciale dag helemaal gratis. Dat een spiksplinter nieuwe vriezer tijdens het transport beschadigd was kon de feestvreugde niet temperen. Gelukkig is ook die inmiddels weer helemaal hersteld.

Onze 'vaste' Leokanjer bij ART in Tilburg is Willy Egas. Haar vervanger Marja was natuurlijk ook van de partij. Al verliep de eerste week supergoed en als we het enthousiasme onder de ART medewerkers mogen peilen, hebben wij er alle vertrouwen in dat we samen met ART een hele mooie relatie aan het opbouwen zijn!

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube