Peter van Ee: Energie

Geen mens kan zonder: energie! Als je energiepeil afneemt, nemen vaak ook je prestaties af. Wij cateraars spelen een belangrijke rol in het op peil houden van het menselijke energieniveau. En dat is mooi!

Wij moeten zelf ook goed zorgen voor ons eigen energiepeil. Volgens mijn eigen ervaring doen de leden van de VOCC dat heel goed, maar niet alleen met voeding! We zijn nu een aantal maanden met elkaar aan de slag en je voelt binnen deze club de 'energie stromen'. Deze energie zorgt voor mooie, nieuwe prestaties. Heel mooi om die energie te mogen ontvangen. 

Op dinsdag 3 februari j.l. had de VOCC een ledenvergadering bij de HAS in Den Bosch. Op deze dag verzorgde de HAS tevens zijn jaarlijkse HAS Food Experience. Eén van de agendapunten die we zouden bespreken die dag was een mogelijke samenwerking tussen de HAS en de VOCC. Een samenwerking op het gebied van vernieuwing, ontwikkeling en kennis delen. Een vraag die wij onszelf tevens hebben gesteld in dit proces was: 'Passen we bij elkaar?'.

Zonder daar verder over in detail te treden kwamen de VOCC-leden tot een belangrijke constatering die bewuste dag; wat een prachtige energie is er voelbaar binnen deze mooie instelling. En zo is het. Wij gingen die dag vol energie huiswaarts. Naast voeding is de energie van de ander net zo voedend om jezelf te voorzien van energie. De komende jaren ben ik er zeker van dat mijn energieniveau ruim op peil zal blijven.

Leo op het werk!, HAS en VOCC

 

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube