Nieuws: Nominatie Misset Catering Award

16 oktober: Nominatie Misset Catering Awards

Lydia Oedekerk werkt al een paar jaar voor Leo en staat goed in de belangstelling. Onlangs stond ze al in de Hapklaar – het magazine voor en door cateringmedewerkers van de FNV Catering.

Daarin vertelt zij hoe ze van haar werk als kraamverzorgster de catering inrolde. Samen met haar man Martin heeft ze twee lunchrooms gehad, maar ze miste het op vakantie kunnen. Daarom hebben ze de bedrijven verkocht en zijn weer in loondienst gegaan. Lydia voelt zich heel vrij bij Leo, Aviapartner is ‘haar toko’. Ze vindt eten bereiden voor de gasten het mooiste wat er is.

Daarnaast is Lydia dit jaar ook genomineerd voor een Misset Catering Award. Haar Team Coördinator Shanna omschreef haar als volgt: “Lydia is zeer professioneel en gepassioneerd. Met haar Amsterdamse flair en aanwezigheid weet zij elke gast voor haar te winnen. Zij weet per gast wat hij/zij lekker vindt en speelt hierop in. Lydia haar keuken is gevuld met passie, warmte en gezelligheid! Lydia heeft uit eigen initiatief een 'Sinterklaasactie' georganiseerd waarbij iedereen z’n schoen mocht komen zetten. Tot haar grote verbazing stond de volgende dag haar hele restaurant vol met schoenen. Met veel liefde (en uit eigen zak) heeft zij alle schoenen gevuld met snoepgoed. Dit enthousiasme van zowel gast als Lydia staat voor warmte! Lydia creëert een fysieke plek binnen de organisatie waar het altijd ontspannen en gezellig is. Zij doet alles met volle overtuiging en plezier!”

De jury van de Catering Awards was onder de indruk en zodoende staat haar naam te pronken bij de andere genomineerden: www.missetcateringawards.nl/genomineerden. Apetrots zijn wij als Leo! Op 7 oktober werd zij bezocht door juryleden Marjon Prummel (twitter.com/horecablog) en Milo Berlijn. Ondanks het feit dat Lydia een gebroken rib heeft, kwam zij toch naar haar locatie Aviapartner om kennis te maken met de jury. Daar heeft ze met passie over haar werk gesproken en hen uitgelegd waarom ze het zo leuk vindt om bij Leo op het werk! te werken. De jury heeft aandachtig geluisterd, haar keuken uitvoerig bekeken en veel vragen gesteld. Dat zag er als volgt uit:

Nu is het wachten op de uitslag, die we op de avond van de uitreiking te horen krijgen. Op 26 november aanstaande vindt de uitreiking plaats in Naarden. Spannend! Duimen jullie mee?

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube