Blog: De wet van winnen!

De wet van het winnen!

Graag zou ik u een aantal wetten willen voorleggen:

1. De wet van Carnegie: Je kunt mensen niet laten stijgen als ze niet willen klimmen.

2. De wet van Liebig: Groei is optimaal als minimaal aan alle groeifactoren voldaan wordt.

3. De wet van Sophocles: Succes is recht evenredig aan inspanning.

Dit zijn voor mij de basiswetten die horen bij mensen met een winnaarsmentaliteit. En hoe mooi dat we kunnen vaststellen dat we binnen onze branche heel veel collega’s hebben die dit niveau nastreven. Dag in, dag uit!

Waar ik nog blijer en trotser van wordt is dat er binnen ons eigen bedrijf ook heel veel teamleden zijn die elke dag voor een 8 of hoger gaan. Een mentaliteit die ik omarm en waardeer. Het gedrag van deze mensen is geen vanzelfsprekendheid. Net zo min als de waardering die daar bij hoort. Wij hebben binnen Leo op het werk! sinds dit jaar de Leo Awards in het leven geroepen. Negen categorieën, zoals de Themaweektopper, de Banqueting Koning(in) en de Waste Fighter. Jaarlijks worden teamleden genomineerde en in elke categorie wordt een winnaar benoemd. Tijdens ons jaarlijkse Leo Feest worden deze mensen vol in de schijnwerpers gezet.  

Waarnemen wat goed gaat en daar extra aandacht aan geven is ons uitgangspunt! Niet alleen op die ene avond maar het hele jaar door.

Ik wil tot slot ons teamlid Lydia Oedekerk, van de onze locatie Dnata (voormalig Aviapartner), van harte feliciteren met haar nominatie voor een MISSET CATERING AWARD. 

Met een hele grote waardering voor alle winnaars!

Peter van Ee

Leo op het werk! 

 

Deze column is verschenen in Misset Catering.

 

 

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube