Blog: Genieten!

7 augustus: Er valt een hoop te genieten! 

Vrijdag 22 mei 2015 is een dag waar ik nog heel vaak en met heel veel plezier aan terug zal denken. Samen met de meeste VOCC-leden en onze gastheer Sligro zijn we op de fiets door Amsterdam gereden. Een dag die in het teken stond van vernieuwend denken, ondernemerschap en culinaire belevenissen. Helaas heb ik maar beperkt de ruimte in deze column om alle ervaringen van deze dag met u te kunnen delen. Een aantal hoogtepunten wil ik u zeker niet onthouden: 

1. Frites uit Zuyd! - Een zeer sfeervolle en unieke zaak die een friterie en een bistrobar heeft gecombineerd.

2. Het Andaz Hotel - Een hotel waar beleving met hoofdletters wordt geschreven. Ik raad iedereen aan om hier een keer een drankje te gaan drinken (slapen is wellicht te duur - €400 per nacht!)

3. Café Panache - Een pareltje van een zaak. En zoals het hoort bij pareltjes, ‘verstopt’ achter een gezellige wijnbar. Must see!

4. Ron Gastrobar - Het nieuwe bedrijf van Ron Blauw waar eten en drinken opnieuw zijn uitgevonden. Prachtige culinaire zaak.

5. Izakaya - Een Japans culinair feestje waar de DJ tussen de gasten staat en genieten ‘moet’!

6. The Roast Room - Een te gekke zaak naast de RAI waar de slager ter plekke je favoriete stukje vlees afsnijdt. Een prachtige zaak voor iedere portemonnee. 

Bovenstaande is een greep uit de zaken die we bezocht hebben en waar we hebben mochten ‘proeven’! Wat een voorrecht dat ons land steeds meer van dit soort prachtige horeca ondernemers voortbrengt. 

Hoe leuk zou het zijn als een aantal bedrijfscateraars de koppen bij elkaar steken en een bedrijfshoreca trendtour zou gaan organiseren. Ik weet zeker dat er op heel veel cateringlocaties een hoop valt te genieten. Dus heb je wat te delen… laat het ons weten. Blijf genieten!

Peter van Ee

Verenigde Ondernemende Contract Cateraars

 

Deze column is verschenen in Misset Catering.

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube