VERNIEUWING IN HET ASSORTIMENT:
WEL ZO MVO!

06-04-2016 - Vaak lijken veranderingen klein, maar de impact is soms groter dan men denkt. Neem nou bijvoorbeeld de nieuwe verpakking van FrieslandCampina. De drinkbeker: "Boer en Land" wordt vervangen door een 250ml minicross verpakking. "Sja, een bekertje of een pakje, wat maakt het uit?" zal men snel geneigd zijn te denken.

Maar... als Leo u nu vertelt dat deze kleine verandering (van een plastic bekertje naar een pakje) betekent dat er weer een stukje duurzaamheid wordt toegevoegd in het bedrijfsproces. Dat daarmee een 54% lagere carbon footprint mee bereikt wordt omdat het pakje uit biobased plastic bestaat dat 100% recyclebaar is?

Als u zich dan vervolgens realiseert dat er bij Leo dagelijks vele honderden bekertjes melk van FrieslandCampina over de toonbank gaan, dan snapt u waarschijnlijk wel dat Leo dolblij is met deze verandering!

Leo houdt namelijk van duurzaamheid, Leo geeft om het milieu en Leo wil er dan ook alles aan doen om "Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen" echte betekenis te geven. Dat Leo daarmee geholpen wordt door een bedrijf als FrieslandCampina is dan natuurlijk schitterend!

Vanaf week 22 zal deze verandering in werking gaan treden. De beker wordt dan vervangen door een leuk vernieuwend en onderscheidend pakje met een frisse uitstraling. Zelfde inhoud en zelfde prijs!

Leo, verrassend thuis in bedrijfscatering!

 

    

 

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube