LEO: CONTINUE VERNIEUWEND!
WELKOM ALWIN!

De maatschappij verandert en ontwikkelingen gaan snel. Was bedrijfscatering tien jaar geleden het runnen van een bemande bedrijfskantine, tegenwoordig is bedrijfscatering het bieden van gevarieerde, gezonde voeding, het bieden van service en bovenal ook het bieden van aandacht.

De klassieke bedrijfskantine heeft plaats gemaakt voor een ontmoetingsruimte waar mensen in een ontspannen sfeer tot rust kunnen komen. Een plek waar men elkaar op informele wijze kan treffen, waar men kan netwerken en waar men kan genieten van een verrassende, gevarieerde en gezonde lunch.

Leo ziet bedrijfscatering als gevolg van het veranderende wensenpatroon ook vooral als het brengen van een stukje "thuis" op de werkvloer, waarbij aandacht en passie centraal staan.

Aan het cateringteamlid (en zeker aan het Leo teamlid!) worden tegenwoordig dan ook veel meer eisen gesteld dan alleen maar het kunnen klaar maken van een standaard lunch. Hij of zij moet creatief zijn om elke dag maar weer iets goeds, verrassends en gezonds op tafel te zetten. Hij of zij zal een luisterend oor moeten bieden en hij of zij zal uiteraard volledig moeten voldoen aan de (terecht) steeds strenger wordende hygiënische eisen die het vakgebied met zich mee brengt.

Leo op het werk! wil niet alleen maar voldoen aan de steeds veeleisender wordende wensen en strengere eisen, Leo wil een stap verder gaan en voorop lopen in de vraag hoe bedrijfscatering nóg beter kan! Het bieden van nét dat beetje "extra". Dáár gaat het om bij Leo!

Het klinkt misschien raar, maar als je bedrijfscatering echt goed wilt aanpakken heb je vooral goede oren en ogen nodig. Oren die luisteren naar de eisen en wensen van de klant, opdrachtgever en maatschappij, en ogen om de ontwikkelingen en mogelijke verbeteringen goed te doorzien.

Leo wil ontdekken waar de extra uitdagingen liggen. Vandaar dat Leo op het werk! speciaal hiervoor het management team heeft uitgebreid met een extra kanjer: Alwin Christianen, in dienst vanaf 1 mei.

Dit kersverse teamlid gaat inhoud geven aan de functie: "Foodservice Support Coördinator". In het kort komt het er op neer dat hij zich gaat bezig houden met het verder optimaliseren van het assortiment en het analyseren waar binnen Leo op het werk! de kwaliteit verder verhoogd zou kunnen worden. Hij opereert dus náást en mét het al bestaande professionele en gepassioneerde team. Alwin is als het ware een extra set oren en ogen die Leo op het werk! komt versterken om zo Leo naar een nóg hoger niveau te brengen!

WELKOM ALWIN!    

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube