LEO: EEN OPEN BOEK!

02-06-2016: Dagelijks heeft Leo duizenden lunchgasten aan tafel die allen genieten van een lekkere, eerlijke en vooral ongecompliceerde lunch. Deze lunchgasten zijn allemaal medewerkers van bedrijven waar Leo zaken mee doet. Denk bijvoorbeeld aan: Hoofdkantoren van Riviera Maison en Miss Etam Group, Fox International Channels Netherlands B.V., Go-Tan, Armada Music, AERDATA, Blue Sky Group, Havas Media Group, Oogziekenhuis Zonnestraal of Pathé Theaters B.V. Dit is slechts een kleine greep: er zijn nog veel meer opdrachtgevers waar Leo elke dag, met passie en trots een verrassende lunch mag verzorgen!

Maar… hoe werkt Leo nou precies?

Stel nou eens dat u, als ondernemer van een middelgroot tot groot bedrijf, zou willen dat uw medewerkers in de toekomst ook kunnen gaan genieten van zo'n lekkere eerlijke en ongecompliceerde lunch …

U ziet de voordelen daarvan in: De catering in handen van professionals betekent een grote kopzorg minder en wellicht belangrijker: het betekent ook: grotere tevredenheid van uw werknemers, meer saamhorigheid en daardoor betere werkprestaties! Google heeft er onderzoek naar gedaan en het is wetenschappelijk bewezen: Samen lunchen maakt een bedrijf beter!
U wilt kiezen voor een cateraar die aan de ene kant uiterst professioneel en efficiënt opereert en die kan bogen op jarenlange expertise, maar aan de andere kant ook zeer flexibel is, waarbij aan uw specifieke wensen ruimschoots aandacht besteed kan worden. Bij dit alles speelt natuurlijk ook het kostenaspect een grote rol!

De keuze is dan niet eenvoudig: grote cateraars voldoen aan die professionaliteit en efficiency, de kleintjes aan de flexibiliteit. Het leuke van Leo is dat hij daar precies tussenin zit. Leo heeft het voordeel van groot, waardoor die professionaliteit en efficiency gewaarborgd zijn, maar Leo is "klein genoeg" om zeer flexibel te zijn en maatwerk te leveren.

Stel, uw keuze valt op Leo: hoe gaat Leo dan eigenlijk te werk?

Leo is een zogenaamde contractcateraar. Dat betekent eigenlijk: "Het beroepsmatig verstrekken van voedsel en/of drank aan een groep mensen op basis van een contractuele duurovereenkomst.

Die "contractuele duurovereenkomst" is er tussen Leo en u, als opdrachtgever. Alles wat Leo doet, doet Leo dus allerminst op eigen houtje. Leo maakt met u vooraf duidelijke afspraken. Afspraken over bijvoorbeeld de inrichting en aankleding van het lunchcafé, over het assortimentsaanbod, over de tijden waarop het lunchcafé geopend is, etc.

Maar, dat is niet het enige waar Leo met u afspraken over kan maken. Een speciale service die Leo als cateringbedrijf biedt is banqueting: het verzorgen en aanbieden van speciale lunches en dranken tijdens vergaderingen of andere speciale gelegenheden.

Er zijn in de cateringwereld verschillende contractvormen en tussen die contractvormen zijn ook weer combinaties mogelijk. Door de bomen is het bos bijna niet meer te zien. Bij Leo zijn verschillende vormen mogelijk, maar om het vooral ongecompliceerd te houden geeft Leo er de voorkeur aan om het zogenaamde "Open Boek Contract" te hanteren.

Dit systeem stelt Leo in staat om aan u maandelijks duidelijk te laten zien wat er is ingekocht, hoeveel uren er gemaakt zijn en wat er is omgezet. Deze contractvorm betekent dat alleen de werkelijke kosten aan u worden doorbelast, zonder verborgen kosten en kleine lettertjes!
De voordelen van het openboekcontract zijn talrijk:

- Leo kan zeer open en transparant opereren en geeft u een helder ONLINE overzicht van de kosten.
- Leo kan op deze manier uw betrokkenheid groot houden. Bijsturing door u in deze contractvorm is ten alle tijden mogelijk!
- U, als opdrachtgever, blijft eigenaar van het lunchcafé en u heeft daardoor ook erg veel zeggenschap over assortiment en
verkoopprijzen.

Leo staat voor Lekker, Eerlijk en Ongecompliceerd. Als u overweegt om de bedrijfscatering uit te besteden, maar nog geen beslissing genomen heeft, kunt u gratis en geheel vrijblijvend gebruik maken van enkele handige tools die Leo heeft ontwikkeld, zoals de CateringCalculator (binnen 5 minuten weet u de kosten voor de catering bij u op de zaak), die u kunnen helpen bij het beslissingsproces. U treft ze hier aan!

Liever een persoonlijk gesprek? Dat kan natuurlijk altijd. Neem direct contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar
023-8100105 voor meer informatie over onze lunchaanpak.

Leo, verrassend thuis in bedrijfscatering! 
VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube