ACHTER DE SCHERMEN...

Soms zijn er van die momenten dat het net lijkt alsof alles "gewoon" z'n gangetje gaat. Weinig spectaculairs te melden. "Gewoon" de dagelijkse gang van zaken. Leo serveert duizenden lunchgasten dagelijks "gewoon" zijn verrassende lunches.

Vol passie zijn de Leo Teamleden "gewoon" dag in dag uit bezig met het uitvoeren van hun grote liefde. We hebben net de themaweken EK voetbal achter de rug en het zomerseizoen is aangebroken: een periode die zich doorgaans kenmerkt door enerzijds een wat rustiger vaarwater, maar anderzijds wel een extra uitdaging vormt om de vakantie / verlofaanvragen in goede banen te leiden. Toch hoort dat tot de "gewone dagelijkse gang van zaken".
Dat is echter vóór de schermen. Achter de schermen is het een totaal ander verhaal!

Deze doorgaans rustige zomerperiode wordt door Leo keihard aangegrepen om bepaalde onderwerpen meer aandacht te geven. Onderwerpen die niet zozeer direct zichtbaar zijn bij de dagelijkse gang van zaken, maar weldegelijk sterk van invloed zijn op de werkprocessen op de iets langere duur.

Heel veel kan Leo daar helaas nu nog niet over zeggen; maar wel dat hij volop aan het innoveren is op tal van gebieden.

Zo neemt Leo bijvoorbeeld het hele E-learningtraject eens goed onder de loep. Minutieus wordt gekeken of de E-learningmodules van de Leo Teamleden nog wel overal optimaal aansluiten op de dagelijkse praktijk. Waar dat niet helemaal het geval is wordt bijgestuurd en verder geoptimaliseerd.

Hetzelfde geldt voor het hele BackOffice systeem. Deze gaat op de schop!

Kernwoord daarbij is: "vernieuwing"! Leidende vraag daarbij is: "Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de interne bedrijfsprocessen nog efficiënter op elkaar aan gaan sluiten?" Het antwoord op de: "Waarom willen we dit?"-vraag is al wel duidelijk: Opdrachtgever en lunchgebruiker nog beter van dienst te zijn door verbeterde service en kostenreductie.

Hiermee is het hele Leo team momenteel volop bezig!
Op personeelsgebeid zijn er ook positieve ontwikkelingen te melden. Een tijdje heeft Leo het namelijk even zonder office- / personeelsplanner moeten doen. Nadat Leo afscheid heeft genomen van de vorige moest er natuurlijk weer een nieuwe komen. Leo kennende moest dat uiteraard een echte superprofessional zijn! Leo ging dus op zoek. Die zoektocht heeft Leo zeer grondig aangepakt en kostte daarom iets meer tijd dan van te voren was ingeschat.

Maar het is gelukt! Sinds 1 juli is het Leo Team uitgebreid met echte kei: Antonella van Dijl! Antonella weet door haar ruime werkervaring zowel op operationeel gebied als op de afdeling personeelszaken / teambegeleiding als geen ander de weg! Wij heten Antonella dan ook van harte welkom in het team!
En dan misschien nog wel het meest spannende:

Leo gaat binnenkort weer flink uitbreiden! Er zijn momenteel onderhandelingen gaande voor niet één, maar voor een aantal(!) nieuwe locaties. Een heel spannend proces voor Leo! Maar aangezien dit nog niet helemaal rond is kan Leo daar op dit moment helaas nog geen specifiekere mededelingen over doen. Meer nieuws hierover volgt binnenkort.

Hou dus voorlopig de website en Facebook even goed in de gaten!

Het gezegde luidt: "Geen nieuws is goed nieuws". Bij Leo op het werk! is dat dus zeker het geval. Soms lijkt het namelijk wel alsof de ontwikkelingen een beetje op halve snelheid gaan, maar u kunt er rustig vanuit gaan dat dit voor Leo dus allerminst geldt!Leo, verrassend thuis in bedrijfscatering! 

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube