ZOMERSE OVERWEGINGEN ...

Het zal u niet ontgaan zijn: De zomerperiode is aangebroken. Heerlijk! Vakantie voor velen! Er kan even wat teruggeschakeld worden.

Verlofaanvragen zijn min of meer tot ieders tevredenheid geregeld. Voor vervanging is gezorgd en nu maar hopen dat de tijdelijke afwezigheid van de écht ervaren mensen goed opgepakt wordt.

Op zulke momenten realiseer je je als management teamlid dat de medewerkers toch wel een zeer essentiële schakel vormen voor het welzijn van de organisatie.

Hoe dan ook: nu maar even genieten van de doorgaans wat rustigere periode. Maar, een goede manager zit nooit stil. Zelf in zijn of haar vakantie niet! Het "managen" is eigenlijk te vergelijken met ademhalen. Je doet het zonder er echt bij na te denken. Een proces dat niet te stoppen is.
Tijd voor bezinning. Hebben we het het afgelopen jaar goed gedaan? Hoe gaan we nu verder?

Tijd voor een stukje strategisch denkwerk dus. Is de geplande investering in die nieuwe machine haalbaar? Wat gaan we doen met het verouderde wagenpark? Zijn we als organisatie nog steeds op de goede weg? Dergelijke zaken, die door de dagelijkse stress naar achteren geschoven zijn, kunnen nu eens die extra aandacht krijgen die ze verdienen.

Een van die vragen die daarbij wellicht naar boven komt is: "Doen we eigenlijk wel genoeg om ons personeel tevreden te houden?" Wellicht denk u bij die vraag aan het toch wel grote personeelsverloop van het afgelopen jaar of aan specifieke mensen die u echt niet zou willen missen... U probeert strategieën te bedenken die het personeel bij u zou kunnen houden. Hoger salaris? Auto van de zaak?

Meer onderlinge saamhorigheid creëren? Het "wij" gevoel versterken? Maar hoe doe je dat dan? Er voor zorgen dat je het personeel verbonden blijft met de organisatie: Dát is de kunst!

En dat is nou precies waar Leo op het werk! bedrijfscatering perfect voor ingezet zou kunnen worden.
Leo weet namelijk als geen ander mensen te binden. Niet alleen door op zeer professionele wijze gezonde, gevarieerde en verrassende lunches te verzorgen tegen voordelige tarieven. Met Leo in huis mag en kan u meer verwachten! Leo staat namelijk ook voor huiselijkheid en gezelligheid: In een ontspannen sfeer even bijkomen van de dagelijkse werkstress.

Een rustpunt in de organisatie waar de professionele Leo Teamleden ervoor zorgen dat uw medewerkers in een prettige sfeer weer "opgeladen" worden als het ware. Leo Teamleden worden daar ook op getraind. Zij zijn dan ook méér dan "gewoon" cateringmedewerkers. Het welzijn van uw medewerkers is voor hen prioriteit nr. 1.

Gezonde voeding hoort daar vanzelfsprekend ook bij. Dat is waarom Leo ook beschikt over speciale assortimentspecialisten: "Hoe en met welke middelen kun je gezonde producten stimuleren zodat lunchgebruiker op vrijwillige basis(!) de beste keuze maakt?" Dat is de vraag waar zij zich voortdurend mee bezig houden.

Maar Leo beschikt ook over teamleden die zich met name richten op die andere zaken die voor het welzijn van uw medewerkers van belang zijn. Denk bijvoorbeeld aan speciale acties of themaweken, of aan ontspanning: "Hoe richt je de lunchruimte zodanig in dat men echt dat ontspannen en ongedwongen gevoel krijgt?" Leo heeft die know-how in huis!
Hoe ziet zo'n Leo bedrijfsrestaurant er dan uit?

Dat verschilt per locatie! Het interessante van Leo is dat hij niet volgens een bepaald "standaard" concept werkt. Elke lunchlocatie is weer anders: Waarom? Omdat Leo maatwerk levert. In nauw overleg met de opdrachtgever wordt bepaald wat het beste werkt voor zijn/haar specifieke organisatie. Niets staat vast, alles is bespreekbaar is het devies. Eén uitzondering daarop is het begrip "kwaliteit". Op geen enkele manier wil Leo daar op inleveren.

De ervaring die Leo zo in de loop der jaren heeft opgebouwd is dan ook behoorlijk uniek te noemen. Stel dat u met het idee van bedrijfscatering speelt dan is Leo dus zeker het overwegen waard.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek aan gaan? Leo staat u graag te woord. Email ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 023-8100105.

Met Leo aan boord gaat u een stuk rustiger de zomer in!
VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube