NIEUWE LOCATIE: ARUP AMSTERDAM!

Er is hard aan gewerkt om alles op tijd af te krijgen, maar eindelijk is het dan toch zover: Sinds gisteren heeft Leo er namelijk een nieuwe lunchlocatie bij. En wat voor één?!

Arup!

Arup: een team van consultants, ingenieurs en ontwerpers dat dagelijks werkt aan ideeën en technieken die leef- en werkomgeving beter maakt! Zo is het Arup team bijvoorbeeld betrokken geweest bij de renovatie van het Rijksmuseum. Ook het lichtontwerp van de Openbare Bibliotheek en de stalen overspanningen van de Nesciobrug in Amsterdam komen van hun hand. En dit zijn nog slechts enkele voorbeelden.
Arup. Goed bezig dus!

En daar..., aan de Naritaweg in Amsterdam, mag Leo zijn verrassende, eerlijke en ongecompliceerde lunches gaan verzorgen. In het splinternieuwe "Arup Café" zullen onze Leo-Teamkanjers Juli en Helena dat vanaf nu gaan waarmaken. Voor maar liefst 120 medewerkers zullen zij dagelijks met heel veel passie en enthousiasme aan de slag gaan!
Van een basic sandwich lunch tot een all-inclusive lunch: Leo gaat er voor!

Leo bedankt Arup voor het vertrouwen en heet Arup dan ook van harte welkom in de selecte club van bedrijven en organisaties die hebben ontdekt dat bedrijfscatering anders en beter kan.

Gezien het enthousiasme onder het Arup personeel op de eerste operationele dag hebben wij er als Leo-team alle vertrouwen in dat dit een enorm succes gaat worden!

Leo, verrassend thuis in bedrijfscatering!
Vanaf nu kunnen ook de teamleden van Arup daar dagelijks van op aan!
VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube