NEXT ONE: SPENCER STUART!

Vol trots heeft Leo wederom goed nieuws! Hadden we vorige week nog het geweldige nieuws over de nieuwe locatie Arup:
Deze week is het alweer raak! Wéér een nieuwe locatie. Dit keer gaat het om Spencer Stuart. Ook de teamleden van dit zeer gerenomeerde bedrijf gaan vanaf nu ervaren dat bedrijfscatering anders en beter kan!

Spencer Stuart, een bedrijf van formaat met meer dan 55 vestigingen wereldwijd, is een recruiter in het absolute topsegment.

Om met hun eigen woorden te spreken: "Spencer Stuart is one of the world’s leading executive search consulting firms. Founded in 1956 and privately owned, we are the adviser of choice among organizations seeking guidance and counsel on senior leadership needs."


En voor de meer dan 120 medewerkers tellende Nederlandse vestiging van dat fantastische bedrijf mag Leo nu, in een fonkelnieuw pand aan de Beethovenstraat in Amsterdam, zijn diensten aan gaan bieden.


Als je door zo'n bedrijf wordt uitgekozen als bedrijfscateraar dan mag je toch best wel trots zijn? Dat is Leo dan ook!
En Leo zal er alles(!) aan doen om het in hem geschonken vertrouwen waar te maken.

Leo-teamlid Mieke Koot zal met heel veel liefde, passie en enthousiasme de scepter gaan zwaaien in het Spencer Stuart Lunch Café.
Spencer Stuart, welkom!

We zijn er apetrots op om óók jullie te mogen bewijzen dat Leo verrassend thuis is in bedrijfscatering! Bedankt daarvoor!
De eerste operationele dag doet al vermoeden dat het enthousiasme in ieder geval geheel wederzijds is.

Leo heeft er alle vertrouwen in!
VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube