WELKOM OSBORNE CLARKE!

Leo op het werk! kan zijn geluk niet op. Weer een prachtige nieuwe locatie erbij!

Nog geen twee weken geleden mochten we Arup verwelkomen binnen de groep van bedrijven en organisaties die Leo ontdekt hebben als lekkere, eerlijke en ongecompliceerde bedrijfscateraar, amper een week geleden zijn we begonnen met het verzorgen van de cateringactiviteiten bij Spencer Stuart in Amsterdam en het vertrouwen dat we krijgen houdt niet op!


Want vanaf gisteren heeft Leo er wéér een nieuwe locatie bij: Osborne Clarke! Vanaf nu mogen wij de medewerkers van de Nederlandse vestiging van dit internationale advocatenkantoor bewijzen dat catering anders en beter kan!


Op het kantoor van Osborne Clarke, gevestigd aan het IJdok in Amsterdam kan vanaf nu dagelijks genoten worden van een echte lekkere eerlijke en ongecompliceerde Leo lunch.

Osborne Clarke, met kantoren in Europa, de VS en Azië, baseert zijn dienstverlening op gedegen en gedetailleerde kennis van de sectoren waarbinnen hun cliënten opereren. Juridische adviezen, precies op díe plekken waar nodig.

Pragmatisch, efficiënt en klantgericht zijn de kernwoorden bij Osborne Clarke. Eigenlijk lijkt dat wel heel sterk op hoe Leo in het leven staat. Logisch dat Osborne Clarke en Leo elkaar gevonden hebben!


Vanaf vandaag zal ons Leo teamlid Regina dagelijks met veel passie en liefde de meer dan 35 teamleden van Osborne Clarke in de watten gaan leggen met onder andere onze onovertroffen "Leo's All Inclusive lunch".

En natuurlijk zal Regina dat, net zoals dat ook bij al onze andere locaties (inmiddels al meer dan 50) gebeurd, doen met heel veel aandacht voor de gast en voor het product, maar zeker ook voor maatschappij en milieu. Want voor alle locaties bij Leo geldt dat los van opdrachtgever en lunchgebruiker ook het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een zeer belangrijke plaats inneemt!

Osborne Clarke en Leo: Een zeer goede match!

Het begint voor Leo inmiddels wel een heel vertrouwd beeld te worden: Enthousiasme op de eerste operationele dag van een nieuwe locatie!


Leo, verrassend thuis in bedrijfscatering!

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube