WELKOM FORMIDO!

Alweer prachtig mooi nieuws! Ja, Leo staat er zelf een beetje van te kijken, maar deze week mogen wij alweer bij een nieuwe opdrachtgever de lunch gaan verzorgen. Dit keer in Nijkerk...  

Ook daar, op het hoofdkantoor van Formido Bouwmarkten B.V., waar meer dan 60 Formido-teamleden dagelijks de zorg dragen voor deze landelijke opererende bouwmarktketen, mag Leo vanaf nu gaan bewijzen dat bedrijfscatering beter, anders maar vooral lekkerder kan!


Formido is dé lokale doe-het-zelf specialist die verrast met inspirerende deco artikelen, voordeelacties en merkproducten van hoge kwaliteit. Voor een eenvoudige klus of grote verbouwing. Formido telt meer dan 80 vestigingen, verspreid over heel Nederland en is uitgerust met een zeer complete webwinkel waar inmiddels al meer dan 10.000 artikelen eenvoudig online te bestellen zijn.


Vanaf nu kunnen de Formido-teamleden in Nijkerk dus dagelijks gaan genieten van Leo's lekkere, eerlijke en ongecompliceerde lunches. Van basis broodlunch tot Leo's complete lunch. Ons catering teamlid Marion gaat daar dagelijks voor zorgen!

Marion?

Maar... zij was toch helemaal geen onbekende van Formido? Zij verzorgde daar toch al de lunch en zij was toch helemaal geen teamlid van Leo?


Precies!

En dat is nou ook weer een mooi voorbeeld van die net iets andere insteek van Leo. Altijd innoverend en altijd op zoek naar verbeteringen waar nodig. Maar... Leo erkent ook dat als iets goed is, je dat niet zomaar moet gaan veranderen. Dat moet je koesteren! En... Marion wás goed! Tot volle tevredenheid van het Formido team verzorgde zij al dagelijks de lunch daar. In goed overleg met Formido besloot Leo dat dus ook vooral zo te laten en dat Marion nu onder de "Leo vlag" verder zal gaan.

Dus behalve dat Leo Formido welkom mag heten mogen we ook Marion nu van harte welkom heten in het team van Leo! Én een fantastisch nieuwe lunchlocatie én een fantastisch nieuw teamlid erbij: Leo kan zijn geluk niet op! En dat na een maand waar we al heel veel goed nieuws te melden hadden. Leo heeft er zin in!

Leo, verrassend thuis in bedrijfscatering!

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube