JUBILEO!!!

Het zal velen niet ontgaan zijn: Leo bestaat dit jaar 10 jaar!

Tien jaar lang is Leo al aan het bewijzen voor tal van opdrachtgevers (inmiddels zijn we de 50 locaties al gepasseerd) dat catering anders, eerlijker, ongecompliceerder, maar vooral lekkerder kan.

Tien jaar lang zet Leo vol passie en liefde zijn lunchgast volop in de aandacht. Dat 10-jarige jubileum is natuurlijk niet als vanzelf gekomen. Dat heeft Leo vooral te danken aan zijn opdrachtgevers die hun vertrouwen hebben gegeven aan Leo. Via deze weg willen wij van het Leo-team daarvoor dan ook ons welgemeende dankwoord uitspreken!

Tien laar lang al genieten van een lekkere, eerlijke en ongecompliceerde lunch! Mede mogelijk gemaakt door de bezielende leiding van Peter en Monique van Ee: de vader en moeder van Leo op het werk! Zonder hun onaflatende aandacht en liefde voor dit zeer innoverende cateringbedrijf zou Leo nooit zijn waar het nu is! Vol energie en overgave weten zij elke dag weer op een zeer enerverende en positieve manier leiding te geven aan dit prachtige bedrijf. Niet alleen in makkelijke tijden, maar vooral ook in moeilijke tijden presteren zij het als geen ander om ons, als Leo-team, díe motivatie mee te geven om van Leo iets moois te maken. Zij geven dagelijks het gevoel dat Leo van ons is! En dat straalt vervolgens weer positief af op onze lunchgast.

Aandacht! Daar draait het om. Aandacht maakt alles mooier! Aandacht voor opdrachtgever, aandacht voor de lunchgast, maar in de visie van Peter en Monique hoort daar ook zeker bij: aandacht voor de teamleden zelf. Afgelopen vrijdag was daar een prachtig voorbeeld van. Ons jaarlijkse personeelsfeest, dit jaar gehouden in "The Upper Deck" in Naarden stond volledig in het teken van de Leo-teamleden.


Het was een superknalfeest! Zo werden bijvoorbeeld de jaarlijkse "Leo-Awards" weer uitgereikt. Deze bestaan uit diverse categorieën: Van "aanstormend talent" tot "langste in dienst". Dit jaar zijn de awards zelfs uitgebreid met 3 compleet nieuwe categorieën, te weten: "MVO Kanjer", "Kookkampioen" en "Gastvrijheids Topper": wederom: aandacht voor het Leo-team dat direct zijn weerslag heeft op de lunchgast. Het maakt dat ieder van ons nét dat stapje harder wil gaan lopen!

Het volledige Leo-awards 2016 overzicht wilden we u niet ontzeggen:

Deze Leo Awards uitreiking was natuurlijk niet het enige dat vermeldenswaardig was. Ons "JubiLeo" gaf ons als teamleden weer eens goed de kans om de onderlinge verbondenheid te vergroten. De teamleden staan namelijk doorgaans over het hele land verspreid hun passie uit te oefenen en juist een dag als deze geeft de mogelijkheid om elkaar weer eens van dichtbij mee te maken. De avond was tot in de puntjes verzorgd: Er was een walking dinner, de knalgoeie live muziekband "Disco Band" en… er was de presentatie van Leo's nieuwe logo!

Na tien jaar vonden we het tijd om ons huidige beeldmerk een beetje aan te passen naar de huidige tijd en… iets meer te laten zien van wie we zijn: De transparante cateraar met aandacht! Aandacht voor het vak, aandacht voor de mens en aandacht voor het milieu. Vandaar dat ons logo vanaf heden zal gaan bestaan uit een open lijn (transparantie) en het broodje voorzien is van een hartje dat die aandacht en liefde probeert uit te beelden. "Leo nieuwe stijl" zal vanaf nu fasegewijs "uitgerold" gaan worden…

Natuurlijk werd er verder nog even stilgestaan hoe we de komende tien jaar in gaan: Want Leo blijft er zin in houden. We willen groeien! Niet omdat dat moet, maar omdat we nou eenmaal die passie hebben. De digitale portal die volop in ontwikkeling is kreeg aandacht: Een digitaal systeem waarbij verbinding en efficiency de boventoon zal gaan voeren. Kortom: allemaal ontwikkelingen die Leo klaar zal maken voor de komende 10 jaar!

En ondertussen werd er tot in de late uurtjes feest gevierd, gedanst, gegeten, gepraat en vooral: veel gelachen!
Het was in alle opzichten een succes!

Een dag om nooit te vergeten!

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube