DE WEEK VAN DE CATERAAR:

01-12-2016 - Deze week vindt alweer de 5e editie plaats van "De Week Van De Cateraar" (DWVDC). Ruim 20.000 cateringmedewerkers worden extra in het zonnetje gezet. Overal in Nederland waar professionele catering actief is wordt aandacht gevraagd voor het werk dat de cateringmedewerkers dag in, dag uit verzorgen. Deze week wordt mogelijk gemaakt door FNV Catering.

Tijdens deze week vindt ook de award "Het Leukste Catering Team Van Nederland 2016" plaats. Uiteraard kon Leo hierbij niet achterblijven en heeft besloten om mee te gaan dingen naar de hoofdprijs met twee teams.

Het zijn geworden: Team ArboNed, Utrecht en team Blue Sky Group, Amstelveen!


Als eerste hebben we onze fantastische kanjers van ArboNed Utrecht: Deze bestaat uit teamleider Hetty en de teamleden Giusi, Anita, Frieda en Jolanda.

Bij dit hechte team vormen collegialiteit, vriendschap en hard werken een vloeiend geheel. De passie en liefde voor het vak stralen dan ook direct af op de creativiteit en gastvriendelijkheid. Het mag dan ook geen wonder heten dat het plezier van de teamleden professioneel en met een brede glimlach overgebracht wordt aan de lunchgast.

Elke keer weer doen de teamleden van ArboNed Utrecht hun uiterste best om van dat verrassende "broodje van de dag" iets zeer bijzonders te maken. Natuurlijk vers, lekker, eerlijk en vooral: ongecompliceerd!


Het leveren van maatwerk? Geen probleem! Geef je wens door aan dit fantastische team en je broodje "Speciaal" wordt vers gemaakt! Niet alleen op puur culinair gebied zit het wel snor bij dit team, ook het organiseren van themaweken is dit team zeer toevertrouwd! Vaak wordt handig gebruikt gemaakt van Guisi's Italiaanse achtergrond. Tijdens Leo's Italiaanse themaweek kwam dit zelfs zeer goed van pas: Het team wist, mede dankzij dit "geheime wapen" een heus stukje Italië neer te zetten in Utrecht!

Ook buiten werktijd vormt het team een hechte eenheid.

In hun vrije tijd leggen de teamleden ware werkbezoeken af, want waar ze ook lunchen of dineren: alle goede ideeën worden slim onthouden en natuurlijk meegenomen en uitgevoerd in het restaurant op het werk. Succes verzekerd! In de loop der tijd is hierdoor een enorm scala aan originele en eigentijdse verbeteringen doorgevoerd waar geen ander team aan tippen kan.


Vervolgens zijn daar onze kanjers die bij Blue Sky Group de dienst uit maken:

Dit team bestaat uit:

Teamleider Dennis en de teamleden Mia, Vivianne en Yvonne.

Een zeer uniek en enthousiast team dat zich onderscheidt in gastvriendelijkheid die verder gaat dan alleen maar het verzorgen van een voortreffelijke lunch.

Het gevoel van ‘wij staan altijd voor u klaar’ is 100% aanwezig wanneer je het restaurant van Blue Sky Group binnenloopt.

Gastheer Dennis komt onmiddellijk naar je toe en geeft je met zijn gulle lach een welkom gevoel. Humor en plezier tekent het team van Blue Sky Group. De grappen en aanwezigheid van Dennis zal niemand ontgaan. Maar vergis je niet: Achter de humor en grappen gaat echter wel passie, gedrevenheid en liefde voor het cateringvak schuil!


Het Blue Sky Group team is uniek!

Uniek in de geweldige gastvrijheidsbeleving, maar ook in het tot in de puntjes verzorgen van de banqueting. Van vergaderlunches tot aangeklede borrels: Het Blue Sky Group team zorgt ervoor! De passie en liefde waar dit mee gepaard gaat kent geen grenzen. Zelfs het verzorgen van complete congressen kan je rustig aan dit team toevertrouwen!

Normaal gesproken denk je dan aan een team waarbij de teamleden al jaren op elkaar ingewerkt zijn en door en door aan elkaar vertrouwd zijn geraakt. Maar: Het unieke is dat dit team pas sinds een jaar in deze formatie bestaat. En in dat jaar heeft het team door zijn aanpak en gedrevenheid het bezoekersaantal van 80 gasten per dag naar 110 gasten per dag weten te brengen: dat is meer dan 37% stijging!

"Een verrassend assortiment, goede verse producten met een saus van optimale gastvrijheidsbeleving overgoten en dat alles in een perfecte ambiance."

Dat is in 1 zin de motivatie voor Leo om deze kanjers voor te dragen voor deze uitdaging.

Natuurlijk moet Leo opboksen tegen de allerbesten van het land en daar heeft Leo zin in! De uitslag van de verkiezing vindt plaats op 6 december. Spannend!!! Alles over de week van de cateraar treft u hier aan.

 

*** UPDATE - Winnaar bekend! Leo's Blue Sky Group heeft gewonnen! ****


VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube