HET LEUKSTE TEAM!

14-12-2016 - Daar staan ze dan: Blij en zo trots als een pauw! En terecht! Deze foto toont ons het aller aller aller leukste cateringteam van Nederland!

Van links naar rechts: Vivianne, Mia, Dennis en Yvonne van Leo's Blue Sky Group team zijn nummer 1 geworden in de competitie "Leukste Catering Team van Nederland 2016", die FNV Catering in het kader van "De Week Van De Cateraar 2016" georganiseerd heeft.

Maar liefst 85 cateringteams vanuit heel Nederland hebben gestreden voor deze plaats en Leo heeft met dit team de hoofdprijs gewonnen!


Dit zeer unieke en enthousiaste team, dat pas één jaar in deze samenstelling bestaat, heeft het gepresteerd het bezoekersaantal van 80 gasten per dag naar 110 gasten per dag te brengen in "hun" Blue Sky Group restaurant.

Hoe? Door een geweldige gastvrijheidbeleving neer te zetten, door de banquetingactiviteiten tot in de puntjes te verzorgen, door elke dag een verrassend assortiment te bieden met goede en verse producten en dat allemaal in een perfecte ambiance.
Kortom, door uit te dragen wat Leo altijd al beweert: Catering kan anders, beter en vooral lekkerder!

Leo is echt apetrots dat dit door een onafhankelijke vakjury ook erkend wordt. Voor de volledigheid: Deze jury bestond dit jaar uit: Harry de Wit, (Sectorbestuurder FNV Catering), Michiel Meier Mattern (Adviseur Food & Hospitality, tevens voorzitter van zuster branchevereniging ONCE (Organisatie Netwerk Catering Events) en Bep en Claudia van het Albron Cateringteam bij de Regionale Belastinggroep te Schiedam (titelhouder Leukste Catering Team van Nederlands 2015). Maandag was de plechtige prijsuitreiking op de locatie van Blue Sky Group in Amstelveen …


Harry de Wit (vakjury) overhandigd een taart aan onze kanjers


En uiteraard moet er op dit feestelijke gebeuren getoast worden! Vlnr: Monique (teamcoördinator), Vivianne (team BSG) Mia (team BSG), Dennis (team BSG), Yvonne (team BSG), Peter (Leo's vader), Monique (Leo's moeder)

Zie ook De Week Van De Cateraar

 


VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube