THEMAWEEK: SCANDINAVIË

30-1-2017 - Variatie en afwisseling binnen het Leo concept is de norm. Vandaar dat Leo er naar streeft om de lunchgast (los van de dagelijkse lekkere, eerlijke en ongecompliceerde lunch) iets extra's te bieden. In dit kader vinden er bij Leo dan ook regelmatig themaweken plaats.

Weken die compleet in het teken staan van een bepaald onderwerp. Dit kan zijn: een product, seizoen, evenement of land(streek). Maar ook een onderwerp als duurzaamheid of gezondheid past binnen dit kader. In zo'n week krijgt de lunchgast niet alleen een menu aangeboden dat verband houdt met het thema, de hele uitstraling van het restaurant wordt veelal omgetoverd in het betreffende thema.

Los van het feit dat wij het als Leoteam ongelooflijk leuk vinden om deze themaweken te organiseren, zijn deze weken gelijktijdig ook een krachtig hulpmiddel voor de uitdraging van het Leo concept.

Aan de ene kant is het een extra middel om de lunchgast eens op een bijzondere wijze te verrassen, aan de andere kant is het een middel om een stukje extra enthousiasme, stimulans en/of bewustwording mee te geven. Het mes snijdt dus aan twee kanten.


Inmiddels is de kop er weer af en heeft Leo de eerste themaweek alweer achter de rug. Vorige week vond namelijk de themaweek "Scandinavië" plaats. Alles stond in het teken van Scandinavië.

Er werden naar hartenlust en met de passie, liefde en creativiteit die we van Leo gewend zijn, de meest fantastische gerechten samengesteld. En dit in een ambiance waarbij vlaggen, elanden, Noorse trollen en overige Scandinavische attributen natuurlijk niet ontbraken.


Eigenlijk wilden we de lunchgast een "Vakantie op het werk!" aanbieden en dat is overal met zéér veel enthousiasme ontvangen. En… dáár doen we het natuurlijk voor: Onze lunchgasten dat ontspannen blije gevoel kunnen geven.


Wilt u meer weten over Leo's themaweken en hoe ze inpasbaar zijn voor het restaurant? U kunt ons hierover altijd bellen (023-8100105). Mailen kan natuurlijk ook (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

We staan u graag te woord!


VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube