LEO OMARMT DIGITALISERINGDe wereld lijkt steeds sneller te gaan en technologische ontwikkelingen lijken zich steeds sneller achter elkaar op te volgen. Ook Leo heeft graag de allernieuwste snufjes en omarmt digitalisering. In 2016 is er dan ook gewerkt aan een plan voor een nieuwe online omgeving in 2017 die het voor onze teamleden nog leuker en ongecompliceerder gaat maken. Leo’s Portal zorgt voor inspiratie, informatie en variatie en werkt mee aan het doel om de allerlekkerste lunch te verzorgen.


Maar waarom is digitalisering voor Leo op het werk! zo belangrijk? Onze teamleden zorgen elke dag in onze restaurants voor de meest heerlijke gerechten en doen dit met passie, heel veel passie. In de bedrijfscatering zijn er veel processen die vaak ten goede komen van de kwaliteit. Hoe beter we deze processen kunnen stroomlijnen en automatiseren, hoe meer tijd onze teamleden hebben om de lunch nog lekkerder, eerlijker en ongecompliceerder te maken. En hoe mooi is het dat digitalisering hieraan kan bijdragen!?

Het grote moment was daar! Leo’s Portal ging live vanaf het begin van dit jaar. Een spannend moment voor Leo en ook voor mijzelf. Waar voorheen één iemand door de pagina’s aan het bladeren was, ik dus, kon nu iedereen alles zien, ermee stoeien en zouden we gaan merken hoe het zou bevallen. Onze teamleden maken dagelijks het verschil in onze restaurants en hun bevindingen zijn dan ook erg belangrijk. De reacties waren veelbelovend, het aantal logins schoten omhoog en Leo’s Portal was live!Digitalisering mag ook leuk zijn. Ik geloof erin dat we online gaan in kleine stapjes moeten doen en dus maken we knop voor knop beschikbaar. Dit jaar begonnen wij met 400 recepten, thema’s en seizoenen en in week drie van 2017 introduceerden wij onze eigen nieuwspagina. De komende maanden komt er regelmatig nieuwe content beschikbaar en zal deze Portal nog leuker en belangrijk worden voor onze teamleden. Elke week enthousiasmeren wij iedereen weer over de Portal en probeer ik iedereen binnen onze organisatie fan te maken. Zo zorgt Leo op het werk! er onder andere voor dat digitalisering ook leuk kan zijn.Waar komen wij dan nog meer mee in onze Portal? Onder andere zijn al onze opleidingen dadelijk hierin af te leggen, zijn de HACCP-lijsten, bedoeld voor de voedselveiligheid, digitaal te maken en kan er online besteld worden. Eind 2017 kunnen onze gasten en onze opdrachtgevers dan ook inloggen op de Portal. De heerlijke recepten van onze teamleden zijn dan ook online te vinden en dus voor iedereen thuis te maken. Extra activiteiten, zoals borrels en vergaderingen, kunnen hier besteld worden, maar je kan hier ook onze extra Leo’s services vinden. Eigenlijk een beetje zoals onze restaurants, een heerlijke plek vol met inspiratie, variatie en voor elk wat wils.Ik ben in ieder geval trots als we zien dat de teamleden hier het meeste profijt van hebben en hiermee onze locaties nog lekkerder, eerlijker en ongecompliceerder worden.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van Leo’s Portal? Wat de mogelijkheden zijn voor het restaurant binnen jouw bedrijf? Dan ben ik te bereiken via 06 538 07 282 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Met gastvrije groet,

Alwin

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube