ELKE DAG IS VALENTIJNSDAGValentijnsdag is de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven.


Leo is eens een beetje aan het Googlen geslagen over hoe deze traditie nou eigenlijk ontstaan is en daarbij ontdekte hij dat deze dag al behoorlijk oud is.
In 496 riep een zekere Paus Gelasius 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn. Toevalligerwijs valt deze dag samen met de feestdag van twee christelijke martelaren met de naam Valentinus. Verschillende heilige martelaren hebben dus de naam Sint-Valentijn. Eén was priester in Rome, een ander was bisschop van Terni (Italië). Er werd geopperd dat dit dezelfde persoon zou zijn maar dat is niet zeker. In feite is er ook niet veel bekend over deze heilige / heiligen.

En… Leo kwam er achter dat helemaal níets zeker is over het hoe en waarom deze dag nou werkelijk ontstaan is.Maar, wat maakt dat allemaal ook uit eigenlijk? Valentijnsdag bestaat nou eenmaal en we vieren het met z'n allen.

En daar is Leo blij mee!
Want Leo is nou eenmaal verslaafd aan het geven van aandacht en Leo is gek op liefde, verzorgen en verrassen. Het is niet voor niets dat Leo nu al meer dan 10 jaar geleden heeft gekozen voor het cateringvak natuurlijk. In dat prachtige vak van bedrijfscatering draait het altijd om aandacht en liefde. Als je het goed doet tenminste!Elke dag volop met liefde die extra aandacht geven. Dát is Leo ten voeten uit! In de eerste plaats staat de lunchgast natuurlijk centraal in die aandacht. Elke dag hem of haar blij maken met een goed doordachte, gezonde, betaalbare, verrassende en eerlijke lunch. Dat is Leo's doel!

Eerlijk? Hoe kan een lunch nou eerlijk zijn?
Het antwoord daarop is die tweede vorm van aandacht en liefde die Leo wil geven. Bij het cateringvak komt namelijk veel meer kijken dan alleen de lunchgast zelf. Bij elk ingrediënt, bij elke handeling en bij elke nieuwe innovatie die Leo wil doorvoeren wil Leo namelijk ook aandacht en liefde schenken aan ons milieu en maatschappij.

We hebben maar 1 wereldbol. Er ligt geen reserve bol in de kast, dus moeten we er zo zuinig mogelijk mee omspringen!

In de hele bedrijfsvoering zal Leo dan ook continue nadenken over hoe die verrassende en gezonde lunch gemaakt kan worden met zo min mogelijk belasting voor dat milieu. Biologisch daar waar het kan, lokaal ingekocht daar waar het mogelijk is en zo scherp mogelijk ingekocht om zoveel mogelijk verspilling te voorkomen.Dat scherpe inkopen heeft ook nog eens als voordeel dat Leo's opdrachtgever daar blij van wordt. Leo is dankzij dat inkoopbeleid niet alleen goed bezig voor het milieu, maar het maakt hem ook een zeer voordelig alternatief in de bedrijfscatering branche.

Kortom, aandacht en liefde alom. Dáár gaat het om bij Leo. Niet alleen op 14 februari, maar het hele jaar door. Dag in, dag uit, jaar in jaar uit!

Voor Leo is het elke dag Valentijnsdag!

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube