NIEUWE LUNCHLOCATIE: PROXSYS

28-3-2017 - Gisteren was een bijzondere dag. Leo mocht namelijk weer een nieuwe lunchlocatie openen! Ditmaal in Gorinchem. Daar is Proxsys B.V. gevestigd.

Proxsys is een gevestigde naam als het gaat om ICT en kantoorautomatisering. Een bedrijf dat volledig past in de bedrijfsfilosofie van Leo. Bij Proxsys plaatsen ze met behulp van "Happy at work" een "onzichtbare schil van geluk" om medewerkers.
Downtime in netwerken wordt daarmee geminimaliseerd tot een absoluut minimum, of zelfs volledig voorkomen.

Een onzichtbare schil van geluk? Jazeker. Eigenlijk hetzelfde als wat Leo wil bereiken: gelukkige medewerkers.

Proxsys doet dat door middel van betrouwbare netwerken, Leo met aandacht voor de lunchgast en zijn passie voor een gezonde, eerlijke en altijd verrassende bedrijfslunch.

Proxsys en Leo zijn dan ook een uitstekende match en volledig aan elkaar gewaagd!

Gisteren was het dan zover: Proxsys teamleden konden voor het eerst aanschuiven bij Leo. Dat deden ze met super veel enthousiasme en dat doet Leo goed.

Proxsys vindt dat iedereen een werkend netwerk verdient, Leo vindt dat het Proxsys-team een superlunch verdient. De dame die het namens Leo allemaal waar gaat maken bij Proxsys is de 34-jarige Sylvia uit Dordrecht. Sylvia is de juiste dame op de juiste plek. Met passie en liefde voor het vak!

We hebben er superveel zin in!

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube