HAVAS: EEN FLINKE UITBREIDING

04-04-2017 - Vorige week nog hadden we nieuws over de nieuwe lunchlocatie Proxsys; deze week is het alweer raak!

Havas Media Group, een zeer trouwe opdrachtgever van Leo, heeft besloten samen te gaan met Havas Lemz.

Havas Media, één van de snelst groeiende mediabureaus ter wereld, is gevestigd in 122 landen. Met opdrachtgevers als KLM, Peugeot, LG, Thalys, Citroën, Emirates, IGLO, Kia, Remia, Nestlé en COTY is het een zeer gerenomeerde partij in de mediawereld en daar mag Leo met zeer veel trots zijn steentje aan bijdragen.

De uitbreiding / samenvoeging van Havas Media Group en Havas Lemz betekent ook: Verhuizen naar een andere locatie.

En dit is niet "zomaar" een verhuizing. Was Havas Media Group voorheen in Amstelveen gevestigd: de hele groep zit nu op locatie Stadhouderskade 1 te Amsterdam (het oude pand van Tommy Hilfiger). Dit prachtige gebouw uit de twintiger jaren, inmiddels rijksmonument, is volledig in Amsterdamse Schoolstijl opgetrokken en was oorspronkelijk gebouwd als het kantoor van de "Gemeentetram". Een toplocatie op niveau dus met een rijke historie!

En daar, bij Havas Media, mag Leo tevens zijn diensten (blijven) waarmaken, voor gemiddeld 170 lunchgasten welteverstaan! Havas Media is door deze hele actie tevens de grootste lunchlocatie van Leo geworden.

Vanwege deze uitbreiding is het Leo-team natuurlijk ook uitgebreid en bestaat nu uit: Jennifer, Tarik en Kwieno. Tarik (Havas) en Kwieno (Leo) waren al bekend bij Havas, Jennifer is onze nieuwe Leo kanjer …

Een hoop werk is verricht om alles op tijd goed op de rails te krijgen, maar dankzij de tomeloze inzet van het Leo-team is het gisteren, de eerste dag dat de nieuwe lunchlocatie operationeel was, allemaal uitermate succesvol verlopen.

Enthousiasme alom! Tevreden lunchgebruikers, zowel bekende als nieuwe Leo-lunchgebruikers schoven gezellig aan om te genieten van het verrassende, lekkere en eerlijke assortiment dat Leo te bieden heeft.

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube