NIEUWE LUNCHLOCATIE: VAROVA FASHION!

13-06-2017 - Leo heeft er weer een nieuwe lunchlocatie bij!

In Amsterdam is Varova Fashion gevestigd, een Nederlandse hands-on investeringsmaatschappij die waarde creëert door het verwerven en managen van middelgrote bedrijven. Enkele bekende namen: Sissy-boy, OPEN32, Gsus-Sindustries en Men at Work.

De focus van Varova Fashion is gericht op bedrijven die een strategische, commerciële, operationele en/of financiële impuls nodig hebben.

Het moge duidelijk zijn: mensen die op een dergelijk strategisch en commercieel vlak opereren hebben natuurlijk, net zoals ieder ander, zelf ook een impuls nodig! Leo is apetrots dat Varova Fashion hem het vertrouwen geeft die impuls te mogen leveren; in de vorm van een lekkere, verrassende, eerlijke, gezonde en gevarieerde lunch!

Daar is Leo goed in: Elke dag met passie en liefde de uitdaging aan gaan iets fantastisch op tafel te zetten.

Vanaf nu kunnen ook de medewerkers van Varova Fashion in Amsterdam dat dagelijks ondervinden. En als de eerste operationele dag, die gisteren heeft plaatsgevonden, garant staat voor de toekomst belooft dat veel goeds! Maar liefst 90 Varova teamleden schoven aan om van Leo's verrassende lunch te genieten. Dat aantal lag fors hoger dan waar Leo in eerste instantie stiekem op gehoopt had. Dat geeft een goed gevoel! Zeker ook bij onze Leo-kanjer Monica Biesheuvel-Colijn.

Monica? Kennen wij haar al niet van eerder? Zekers! Monica was hiervoor namelijk ook al werkzaam voor diverse Leo-lunchlocaties, als laatste bij onze vestiging Aerdata-Schiphol. Monica is dus een echte ervaringsdeskundige als het gaat om verrassende, lekkere, eerlijke, ongecompliceerde en gezonde Leo lunches.

Het was een hele spannende eerste dag. Maar het zien van die 90 enthousiaste lunchgebruikers bij elkaar is, behalve voor Leo zelf, ook voor Monica natuurlijk een moment van puur genieten!

Leo gaat ervoor!

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube