EEN SPRONG NAAR DE TOEKOMST ...

20-06-2017 - Springer Media, een dynamisch mediabedrijf in de gezondheidszorg, was jarenlang een zeer trouwe opdrachtgever van Leo op het werk! Dag in dag uit heeft Leo op Het Spoor 2 in Houten, alwaar Springer Media gevestigd was, mogen bewijzen dat bedrijfscatering anders kon. Verrassender, gezonder, lekkerder en bovendien: ongecompliceerder.

Springer Media gunde het ons. Jaar in jaar uit! Tot volle tevredenheid van de werknemers van Springer Media. Het waren mooie tijden daar bij Springer op Het Spoor 2. Tot vandaag dan. Die tijden zijn namelijk voorgoed voorbij.

Wat is er aan de hand, daar in Houten? Is Leo op een zijspoor gezet..?

Welnee, Springer is verhuisd! En Leo mocht mee! Mee naar het splinternieuwe pand op Walmolen 1.

Daar zit Springer Media nu. Althans; het Springer team zit daar maar de naam is anders. Geen Springer Media meer, maar Bohn Stafleu van Loghum, kort gezegd BSL. Een sjieke naam voor een excellent team dat zich nu terecht “Kennispartner voor de zorgprofessional” mag noemen.

En Leo?

Leo mag zich verheugen op het feit dat hij zich in de toekomst nog steeds Lunchpartner voor die kennispartner mag blijven noemen. Iets waar we bij Leo op het werk! natuurlijk hartstikke trots op zijn! De allereerste dag gisteren op de nieuwe locatie was in ieder geval top!

Voor maar liefst 90 enthousiaste lunchgasten mocht Leo zijn capaciteiten bewijzen en … Leo deed (en doet!) dat met zeer veel passie en liefde. Zowel voor het cateringvak als voor al die lunchgasten! Hoe ze ook mogen heten!

Leo wenst Bohn Stafleu van Loghum heel veel succes toe met deze sprong in de toekomst!

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube