FLEXIBEL SCHAKELEN ...

Tijdelijke nieuwe lunchlocatie

04-07-2017 - Meestal vindt Leo het gepast om bij de melding van alweer een nieuwe lunchlocatie in het kort een uitleg te geven over wie de opdrachtgever nou eigenlijk is… Maar in dit geval lijkt dat ons enigszins overbodig. We hebben het hier namelijk over Sony! Een absolute topper als het gaat om elektronica, games, film en muziek. Een alom bekend internationaal topbedrijf van ster-allure waarvan wij ons niet kunnen voorstellen dat er iemand is die dáár nog nooit van gehoord heeft!

Ja, echt! Zelfs een bedrijf als Sony schenkt Leo dus het vertrouwen. Natuurlijk zijn wij Sony daar zeer dankbaar voor! 

Op de site van Sony staat onder andere te lezen: "Sony wil inspireren en prikkelen" en ook dat ze bij Sony "grenzeloze passie" hebben voor techniek.

Hmmm… "inspireren, grenzeloze passie"… Dat zijn woorden die Leo heel bekend in de oren klinken …
Eigenlijk wat Leo heeft voor lekker eten, heeft Sony voor techniek!

Klinkt als een match, toch? Maar… het is slechts voor drie weken. We zeiden het al in het begin: "Tijdelijke nieuwe lunchlocatie". Want Sony gaat verhuizen. Normaal zou Leo zoiets dus erg jammer vinden maar…

…in dit geval niet! Leo mag namelijk met Sony mee! Van de oude locatie in Badhoevedorp naar de nieuwe locatie in Hoofddorp.

Misschien zou het in zo'n geval "handiger" geweest zijn om dan nog maar even drie weekjes te wachten om direct op de nieuwe locatie te kunnen beginnen. Maar handig of niet: Leo realiseert zich dat de medewerkers van Sony ook tussen nu en drie weken moeten kunnen lunchen en gelukkig wist Leo zo te "schakelen" dat aan die wens gehoor gegeven kon worden.

Sony gaat verhuizen naar de Taurus Avenue in Hoofddorp. En daar mag Leo, in een zeer stijlvol pand, in de toekomst verder gaan met wat hij gisteren in Badhoevedorp begonnen is: Het verzorgen van die lekkere, verrassende, eerlijke en ongecompliceerde Leo lunch.

Maar, die Leo lunch is niet alleen lekker, verrassend en eerlijk. Die lunch is ook heel gezond, met een grote nadruk op "versbeleving". Twee zaken waar Sony heel veel belang aan hecht en dat dan ook als voorwaarde aan Leo stelde. In Leo's ogen zeer terecht en verstandig overigens.

Gisteren was de opstartdag. De eerste dag bij Sony met verse soepen, uitgebreide salades (zowel enkelvoudig als samengesteld) rauwkosten, huisgemaakte dressings: noem het allemaal maar op! Vers & gezond is het devies!

Inspirerend, en met grenzeloze passie toverde ons kersverse Leoteamlid Anouschka de meest lekkere creaties tevoorschijn voor de medewerkers van Sony. Dat leverde de eerste dag al blije gezichten op en dat geeft ons vertrouwen voor de toekomst.

We hebben er ongelooflijk veel zin in bij Sony: Nu nog in Badhoevedorp, later in Hoofddorp. Met Anouschka maken we er wat moois van!

Die nieuwe locatie is trouwens een zeer goede keus van Sony… per slot is het hoofdkantoor van Leo ook in Hoofddorp gevestigd, maar dit terzijde!

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube