SONY IS VERHUISD!

26-07-2017 - We hadden het al eerder aangekondigd, maar nu is het dan eindelijk zover: Sony is verhuisd! Het Sonyteam is van Badhoevedorp verhuisd naar Hoofddorp. De afgelopen dagen is er door iedereen keihard gewerkt om alles voor elkaar te krijgen en…

Het is gelukt! Het spiksplintenieuwe pand aan de Taurus Avenue in Hoofddorp is nu de schitterende thuishaven van Sony Nederland.

En het was voor Leo natuurlijk ook een drukke en hectische periode want, zoals eerder aangekondigd, Leo mocht mee verhuizen. Nog steeds mag hij zich namelijk de trotse huiscateraar van Sony noemen. De verrassende, lekkere en gezonde lunches voor het Sonyteam worden vanaf deze week voortaan dus in Hoofddorp voor elkaar getoverd. Nog steeds door Leo-teamlid Anouchka, die dit de afgelopen weken in het oude pand in Badhoevedorp ook al mocht doen.

De opstartdag gisteren van het fonkelnieuwe bedrijfsrestaurant verliep op rolletjes. Nou ja… rolletjes? Los van het feit natuurlijk dat we alles "even" met de hand moesten afwassen. Die verrassende fonkelnieuwe vaatwasser had namelijk vanwege alle hectiek van de afgelopen weken nog niet helemaal in de gaten dat dit zijn eerste werkdag op de nieuwe locatie had moeten zijn.

Gelukkig hadden de meer dan 50 enthousiaste Sonylunchgasten daar geen enkele hinder van ondervonden. Men had het niet eens in de gaten! Leo lost dat soort dingen namelijk gewoon op een flexibele manier op, zodat zo'n belangrijke dag toch als een succes de geschiedenis in gaat!

Leo en Sony, het gaat lekker. We zijn Sony dankbaar voor de keuze die ze gemaakt hebben en hopen dat we voor nu en in de toekomst nog heel veel lekkere, eerlijke en ongecompliceerde lunches voor Sony mogen verzorgen. Leo heeft er een heel goed gevoel bij!

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube