TOPDRUKTE OP SCHIPHOL!

29-08-2017 - De vakantieperiode begint weer langzaam achter ons te liggen. Doorgaans een periode waarin onze maatschappij even in een lagere versnelling draait. Even er tussenuit, eventjes een beetje relaxen. Heerlijk! Vakantiebestemmingen werden opgezocht, topdrukte op Schiphol.

En hoe zat dat dan met Leo? Ja, zelfs hij was op Schiphol te vinden. Maar: Leo heeft nooit vakantie. Leo was volop aan het werk op Schiphol, want juist dáár mocht Leo afgelopen week starten bij alweer een nieuwe opdrachtgever.

Het bedrijf: SMS-oncology; een internationaal farmaceutisch bedrijf. Voor Leo wel op een zeer vertrouwde locatie overigens. SMS-oncology is namelijk verhuisd naar de oude locatie van Aerdata, alwaar Leo jarenlang de lunch mocht verzorgen.

Vorige week maandag was de eerste operationele dag bij SMS-oncology en… hoe vaak Leo ook nieuwe locaties op mag starten: Zo'n eerste dag blijft natuurlijk altijd heel erg spannend. Zou alles wel goed gaan? Krijgen we alles wel op tijd af? Werkt de vaatwasser wel? Zou die verrassende, eerlijke en ongecompliceerde lunch wel in de smaak vallen bij onze nieuwe lunchgasten? Leo maakt zich dan ook altijd vreselijk druk.

Maar, mede dankzij de tomeloze inzet van onze Leo kanjer Saskia verliep alles super goed. En dan te bedenken dat Saskia deze taak "even" tijdelijk op haar genomen heeft, want het vaste Leo teamlid op Schiphol zal Regina worden.

Saskia beet de spits af en met succes! De lunchgasten waren superenthousiast die eerste week. Prijzende woorden over de kwaliteit en vooral ook over de flexibiliteit van Leo (het snel kunnen schakelen en inspelen op de wensen van de lunchgasten). En zulke complimenten doen Leo natuurlijk goed!

Van een boterhammetje van thuis naar een superdeluxe Leo-buffet! Kortom: Men was blij!

Regina zal haar vakantie een weekje korter maken want ze wil zelf zo snel mogelijk deze geweldige nieuwe uitdaging aan! En dat tekent nou precies de "spirit" bij Leo op het werk!

Leo kan alleen maar trots en dankbaar zijn met zulke teamleden. Dankbaar is Leo ook voor het vertrouwen dat SMS-oncology in hem geschonken heeft en hij zal zijn uiterste best doen om dat vertrouwen te verdienen. Nu en in de toekomst!

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube