EEN HELE LEUKE MATCH!

08-11-2017 - Het was een tijdje stil rond Leo. Althans: dat was het niet echt, want achter de schermen wordt er natuurlijk altijd keihard gewerkt door onze grote vriend om de lunch nóg lekkerder, eerlijker en verrassender te maken. Je hoorde alleen een tijdje niet zoveel …

Maar vandaag is er toch echt weer heel mooi nieuws te melden!

Leo is namelijk vanaf vandaag weer een lunchlocatie rijker. Dit keer in Vlaardingen! Hoogendoorn is de naam. Een wereldwijde innovator in tuinbouwautomatisering. Klimaatmanagement, watermanagement, energiemanagement: noem het maar op: Hoogendoorn is daarvoor de juiste partner.

Als je even zou rondsnuffelen op de website van Hoogendoorn dan valt op dat het woord "duurzaam" daar veelvuldig naar voren komt. Niet zo verwonderlijk, want Hoogendoorn is een onderneming waarbij dat juist een hele grote rol speelt. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen dus. Ingewijden zullen direct begrijpen dat dat voor Leo natuurlijk als muziek in de oren klinkt!

Met vestigingen over de hele wereld is Hoogendoorn een bedrijf waar Nederland zeer trots op mag zijn! En in de hoofdvestiging te Vlaardingen mag Leo voortaan zijn lekkere, eerlijke en ongecompliceerde lunch verzorgen voor de meer dan 60 Hoogendoorn teamleden. Trots en dankbaar is Leo dan ook dat Hoogendoorn hem dat vertrouwen schenkt.

Petra Otte is de Leo kanjer die er met plezier, liefde, aandacht, maar vooral ook passie alles aan gaat doen om dat vertrouwen ook echt te gaan verdienen! Petra, die in juni van dit jaar bij Leo is komen werken gaat er helemaal voor! Leo is dan ook heel erg blij met zo'n kanjer.

En… Hoogendoorn ook als we de reacties van de eerste operationele dag mogen beluisteren. De Hoogendoorn teamleden waren vandaag namelijk zeer enthousiast over hun nieuwe lunchrestaurant. Er is dan ook hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen. Alhoewel de laatste loodjes best zwaar waren, denk bijvoorbeeld aan de koelkast die niet door de deur paste zonder deze er compleet uit te halen, is gelukkig alles nog net op tijd op z'n pootjes terecht gekomen en kon men vandaag toch nog genieten van het verrassende Leo assortiment.  

Het Leo assortiment? Van basis broodlunch tot de "All Inclusive broodlunch". Diverse broodsoorten, crackers, beschuit, ontbijtkoek, een gevarieerd aanbod aan rauwkost en broodsalades, diverse soorten slagerskwaliteit vleeswaren, verse kazen, zoetbeleg, zuiveldranken, vruchtensappen en Jars met fruitwater, soep en warme ovengerechten: het was er allemaal!

De gasten liepen vandaag vooral warm voor de gewokte kipfilet met huisgemaakte honing-mosterdsaus, maar ook werd er gretig gesmuld van Petra's vers gemaakte tomatensoep.

De bakker maakte het geheel vandaag helemaal af met deze zeer speciale petit-fours:

Uiteraard mocht ook het onontbeerlijke heerlijke stukje fruit natuurlijk niet ontbreken: een extra service bij Hoogendoorn: helemaal gratis!

Leo en Hoogendoorn: Een hele leuke match!

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube