2018: EEN STRALENDE START:
NIEUWE LEO LUNCHLOCATIE!

09-01-2018 - Leo wenst iedereen een zelfde spetterende start voor het nieuwe jaar als hij zelf mocht ervaren. Sinds gisteren mag Leo namelijk zeggen dat het aantal Leolunchlocaties opnieuw is uitgebreid. Gisteren mochten wij namelijk een prachtige lunchlocatie in Delft openen, bij Baker Hughes!

Dit bedrijf ontwikkelt software voor industriële toepassingen in de energiesector. Ze werken onder anderen voor Shell. Hun software producten hebben tot doel bedrijfsprocessen efficiënter te laten verlopen zodat risico's en ecologische voetafdrukken tot een minimum beperkt worden. Goed bezig zou je zeggen en zo'n bedrijf is in Leo's visie dan ook een absolute meerwaarde voor onze maatschappij.

Weliswaar is Baker Hughes in naam onderdeel van het grote GE concern, maar ze opereren vanuit Delft volledig zelfstandig en autonoom.

Gisteren ontwaarde de Baker Hughes teamleden plotseling een tot dan toe onbekende geur in het prachtige pand, gevestigd op de Delftechpark 26. Het was de geur van versgebakken brood dat zich langzaam verspreidde over de diverse kantoorruimten.

Nieuwsgierig geworden door die heerlijke geur begon men op onderzoek uit te gaan en kwam uiteindelijk uit op de plek waar je wezen moet voor een echte, eerlijke, gezonde en vooral overheerlijke lunch.

Meer dan 100 lunchgasten werden door het kersverse Leo teamlid Miranda letterlijk verrast met een overdaad aan lekkernijen die tot dan toe onbekend waren in het pand.

Versbereide soepen, verrassende salades, een warme hap met alles erop en eraan, vers brood: Het was er allemaal. In een ruimte waar het even lekker ontspannen is. Zo verdiend voor al deze hardwerkende Baker Hughes mannen en vrouwen!

Zo'n eerste dag is natuurlijk altijd een behoorlijk spannend moment voor Leo: Alles tot in de puntjes voorbereid, maar duizend en één dingen die toch nog op het allerlaatste moment fout zouden kúnnen gaan, maar gelukkig altijd nét op tijd weer op de pootjes terecht komen… Een hoop werk is verzet, stress alom, maar het resultaat mocht er wezen.

Het enthousiasme, de complimenten en de blije en vrolijke blikken deden Leo en niet in de laatste plaats Miranda dan ook zeer goed! Wij zijn dankbaar en trots tegelijk dat zo'n gerenommeerd bedrijf als Baker Hughes voor Leo op het werk! gekozen heeft.

We verklappen alvast dat er binnenkort nog meer in het verschiet zit. Leo is namelijk voortdurend in ontwikkeling: Leo ontwikkelt en Leo innoveert. Op het gebied van duurzaamheid, op het gebied van vitaliteit, maar ook voortdurend op het gebied van serviceverlening. Leo zit nooit stil en dat begint nu echt zijn vruchten af te werpen. Daar worden we we natuurlijk blij van en daar zijn we natuurlijk ook apetrots op.

De opstart van de lunchlocatie bij Baker Hughes was in ieder geval een groot succes. We hadden 2018 niet mooier kunnen beginnen! Bedankt voor het vertrouwen en jullie enthousiasme Baker Hughes!

Zou Leo wellicht ook kunnen passen in uw organisatie? Kijk dan eens [hier] of neem direct contact met ons op:
023-8100105 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube