Blog: Leo op het werk! onderscheid zich!

5 februari 2016: De ING heeft 26 januari 2016 een onderzoek gepubliceerd over de prijzen en bezoekers met betrekking tot de bedrijfskantines in Nederland. Laten we een kijkje nemen naar de resultaten en deze vergelijken met Leo op het werk! als bedrijfscateraar. 

Resultaten van het onderzoek:
Uit onderzoek van de ING blijkt dat 1 op de 10 medewerkers lunchen in het bedrijfsrestaurant. Bij Leo op het werk! luncht maar liefst 7 op de 10 medewerkers in het bedrijfsrestaurant, dat is naar verhouding dus 7 keer zoveel lunchgasten! De lunchgast geeft gemiddeld €2,70 uit voor een lunch. Bij Leo op het werkt! ligt dit gemiddeld op €2,49 per lunchgast. Vanaf €1,75 kan men bij Leo op het werk! al genieten van een verse, (h)eerlijke en complete lunch.

Wat onderscheid Leo op het werk! van andere bedrijfscateraars?
Niet alleen hanteren wij een lagere prijs, we willen u daarnaast graag verrassen met een mooi, vernieuwend, gezond en variërend aanbod waarbij de vers beleving centraal staat. Dagelijks wisselend en altijd verrassend! Denk hierbij aan vers geperste sappen, smoothies, yoghurtshakes, boerensandwiches, maar ook aan heerlijke maaltijdsalades. De producten worden vers of gedeeltelijk bereid ingekocht, waarna er in ons restaurant de laatste hand aan wordt gelegd. Alle verse ingrediënten liggen in het zicht waardoor het buffet er altijd zeer aantrekkelijk en goed gevuld uitziet.

Maar ook is Leo op het werk! gericht op haar team, door trainingen, veel persoonlijke aandacht en begeleiding proberen we het beste uit Leo’s teamleden te halen. Dit zorgt voor een hoge productiviteit en betrokkenheid binnen Leo’s team. Klantvriendelijkheid, servicegerichtheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en meedenken staan voorop: want wat maakt de beleving meer af dan een goede service!?

Het team van Leo op het werk! hoopt dan ook van harte dat wij ons concept aan u mogen presenteren. En dat u net als de lunchgasten van o.a. Unicef, Riviera Maison, Fox International, Toshiba, Pathé, en tientallen andere prachtige bedrijven, wij u en uw medewerkers dagelijks mogen laten genieten van een (h)eerlijke en betaalbare lunch. Dat is ons doel, elke dag weer!

 Lees hier het volledige onderzoek van de ING:

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube