Blog: Leo's terugblik op 2015

Het einde van 2015 is alweer in zicht. Dit jaar hebben zich veel ontwikkelingen plaatsgevonden binnen Leo op het werk! Het was een bewogen jaar met ontzettend veel leuke hoogtepunten, lekkere lunches en mooie uitdagingen. Laten we terugblikken op wat het jaar 2015 Leo op het werk! gegeven heeft. 

 januari

2015 begon goed, Leo op het werk! heeft een nieuwe locatie verwelkomd namelijk: Nieuwe Energie in Haarlem! Iedere werkdag verzorgt Leo's cateringteam daar een heerlijke lunch. 

februari

Ook in februari was het weer raak. Leo op het werk! mag de tweede Springer locatie, Springer Dordrecht, voorzien van iedere dag een heerlijke lunch. 

 

maart

Door de flinke groei die Leo op het werk! doormaakt is het tijd voor wat versterking in het team. Sinds maart versterkt Shanna Leo’s team als Team Coördinator. 

Sinds maart voorziet Leo op het werk! Houdijk in Vlaardingen met iedere dag een heerlijke lunch. 

april

In de lentemaand april werd de week van het ei georganiseerd. Leo’s cateringteamleden hebben hun locaties prachtig aangekleed en er was een uitgebreid menu met ‘het ei’ als hoofdrolspeler. 

Comparex in Amsterdam maakt sinds maart gebruik van Leo’s lunch in het bedrijfsrestaurant ‘RED’. 

 

mei

In mei zijn er maar liefst 4 nieuwe locaties gestart: 4 kantoren van Ymere in Amsterdam en Haarlem. Voor Ymere is een speciaal concept voor ontwikkeld: BIJ ONS. Samen met de Burgemeester in Hoofddorp zijn deze 5 locaties BIJ ONS-Lunchcafé's.

 

De zomer is weer in zicht. Speciaal voor degene die gezond de zomer in wilde gaan is in mei de fit & gezondheidsweek georganiseerd. Leo’s cateringteamleden bedachten deze week heerlijke maar ook gezonde gerechten!

juni

In juni is Leo op het werk! trotse cateraar van Cloud 9 & Armada Music: het platenlabel van Armin van Buuren. 

juli

Samen met Fit for Free en Coca-Cola hebben we de ‘wateractie’ opgezet. Met deze actie kon je een sportabonnement winnen van de Fit for Free. De leukste selfieposts met het flesje Chaudfontaine wonnen dit abonnement.

Ter ere van de Le Tour de France die afgelopen juli gestart is in Utrecht, stond deze week in het thema van 'Vive la France'! De restaurants waren prachtig versierd en de gasten werden verwend met Franse soepen, broodjes en salade.

augustus

In augustus is Leo op het werk! de huiscateraar van Veenman in Rotterdam geworden!

september

Met de komst van alle nieuwe locaties was het tijd om een nieuwe collega te zoeken die de planning van leo’s cateringteam kon gaan doen. Sinds september is Melissa verwelkomd in Leo’s team als Coördinator Planning en F&B.

In september mag Leo op het werk! de lunch verzorgen op het prachtige hoofdkantoor van Riviera Maison! 

oktober

In oktober is Berry begonnen bij Leo op het werk! Berry is Team Coördinator en we zijn hartstikke blij dat hij ons komt versterken!

Op 30 oktober vond Leo’s personeelsfeest plaats waar ook de Leo Awards zijn uitgereikt! Het was een geslaagde avond met lekkere hapjes en drankjes. DJ Leo heeft er voor gezorgd dat de voetjes van de vloer gingen!

In oktober vond de Boeren lekkernijen week plaats. Met het begin van de herfst was het tijd voor lekkere soepen, stamppotten en herfstsalades. De Teamleden hebben hun best gedaan om de herfstsfeer over te brengen, dit is ook zeker gelukt!

November

Sinds november is Christine begonnen als Marketing Communicatie & Officemanager bij Leo op het werk! 

Op 26 november vonden de jaarlijkse Misset Catering Awards plaats. Ook dit jaar was een van onze cateringmedewerkers genomineerd: Lydia Oedekerk (locatie Dnata, Schiphol). Lydia was genomineerd voor de Award voor goede gastvrijheid. Vol trots kunnen wij mededelen dat Lydia de Award heeft gewonnen!

In oktober is er weer een nieuwe locatie gestart namelijk Aerdata. Vol enthousiasme verzorgt Leo op het werk! de lunch voor deze mooie locatie.

november

6 november tekende de individuele leden van de VOCC de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. De Code heeft als doel de kwaliteit van de diensten, de werkomstandigheden en sociaal werkgeverschap te waarborgen om zo de neerwaartse prijsspiraal te doorbreken. Peter van Ee, eigenaar van Leo op het werk! en tevens mede oprichter van de VOCC, tekende de Code namens Leo op het werk!. Een mooie ontwikkeling waar wij trots op zijn!

december

In december hebben alle teamleden hun uiterste best gedaan om hun locatie om te toveren tot een waar kerstparadijs. Onze stagiaires Sander en Nicole hebben een mooi kerstmenu samengesteld waaruit de teamleden gerechtjes konden kiezen om te serveren aan de gasten. Ook was het weer tijd om de welverdiende kerstpakketten uit te delen!

Dat 2016 net zo’n smakelijk en sfeervol mooi jaar mag worden als 2015 met veel heerlijke lunches! 

Tot ziens in 2016, Leo op het werk! wenst iedereen een culinaire en feestelijke jaarwisseling!

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube