Winnaar: Misset Catering Awards

27 november: Uitreiking Misset Catering Awards

Op 26 november vonden de jaarlijkse Misset Catering Awards plaats. Ook dit jaar was een van onze cateringmedewerkers genomineerd: Lydia Oedekerk (locatie Dnata, Schiphol). Lydia was genomineerd voor de Award voor goede gastvrijheid. Vol trots kunnen wij melden dat Lydia de Award heeft gewonnen!

De avond begon met een hapje en een drankje in de golfclub van Naarden. De spanning was toen al om te snijden. Op een gegeven moment werd het tijd om naar de zaal te gaan waar de genomineerden werden gepresenteerd. Per categorie waren er drie genomineerden waaruit een winnaar werd gekozen. Last but not least werd de winnaar voor de Award voor de gastvrijheid bekendgemaakt. Het Leo team was in grote getale aanwezig om Lydia aan te moedigen. Ook Lydia's man Martin, haar steun en toeverlaat, was op deze feestelijke avond aanwezig.

In een lovende speech van Milo Berlijn werd verteld dat Lydia gastvrij, creatief en betrokken is en hart heeft voor haar vak. Toen werd de winnaar bekend gemaakt, na het tromgeroffel verscheen Lydia's naam op de schermen, heel Leo's team was euforisch. Na de bekendmaking werd onze winnares op het podium geroepen om haar Award op te halen en om nog een woordje doen. Heel bescheiden vertelde Lydia dat ze het waardeerde dat er zo lovend over haar werd gepraat maar dat het voor haar de normaalste zaak van de wereld is om gastvrij en betrokken te zijn. 

Na afloop werden alle winnaars het podium opgeroepen en zij kregen een staande ovatie. Vervolgens was het tijd om te klinken op alle winnaars. Er waren ook heerlijke hapjes zoals zalm tempura en mini-quiches. 
Lydia wat zijn we trots om zo'n topper als jij in ons team te mogen hebben!

Benieuwd hoe de selectierondes zijn gegaan? Begin oktober kwam de jury bij Lydia langs, hoe dat ging kun je hier lezen. 

Hieronder een sfeerimpressie van de avond:

 

 

VOLG LEO OP SOCIAL MEDIA
facebook linkedin google twitter youtube